Neler Yeni

Diğer Sınıflarda Açılır mı?

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
Arkadaşlar ben 10. Sınıf olduğum için beni ilgilendiren bir soru sormak istiyorum. Milli eğitim bakanımızın açıkladığına göre 23 Kasımda bütün sınıfların açılması planlanıyormuş sizce bu ne kadar doğru bir karar veya okullar açılır mı? Bence havalar soğuyunca vaka sayıları bir hayli yükselicek ve bundanda okula giden öğrencilerde etkilenecek, bu yüzden bence risk almayıp tekrardan okullar geçici bir süreliğine kapatılacak.(Üstelik okula giden öğrencilerdede vaka haberleri yayılmaya başlıyor.)

Son düzenleme:

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,318
İsim
Emre
23 kasımda kalan sınıflar açılıyor

z.furkandenizhan

80+ Bronze
Arkadaşlar ben 10. Sınıf olduğum için beni ilgilendiren bir soru sormak istiyorum. Milli eğitim bakanımızın açıkladığına göre 22 Kasımda bütün sınıfların açılması planlanıyormuş sizce bu ne kadar doğru bir karar veya okullar açılır mı? Bence havalar soğuyunca vaka sayıları bir hayli yükselicek ve bundanda okula giden öğrencilerde etkilenecek, bu yüzden bence risk almayıp tekrardan okullar geçici bir süreliğine kapatılacak.(Üstelik okula giden öğrencilerdede vaka haberleri yayılmaya başlıyor.)
Kesinlikle açılmaması taraftarıyım. Ama en doğru kararı işin uzmanları verecektir.

warren_buffet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Rıdvan Akif Çetinkaya
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü PC , bisiklet , araba
Instagram
@ridvanakifcetinkaya
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198894542408/
Twitter
RidvanakifR
Facebook
ridvanakif.cetinkaya
Arkadaşlar ben 10. Sınıf olduğum için beni ilgilendiren bir soru sormak istiyorum. Milli eğitim bakanımızın açıkladığına göre 22 Kasımda bütün sınıfların açılması planlanıyormuş sizce bu ne kadar doğru bir karar veya okullar açılır mı? Bence havalar soğuyunca vaka sayıları bir hayli yükselicek ve bundanda okula giden öğrencilerde etkilenecek, bu yüzden bence risk almayıp tekrardan okullar geçici bir süreliğine kapatılacak.(Üstelik okula giden öğrencilerdede vaka haberleri yayılmaya başlıyor.)
dostum babam polis dün yazı gelmiş olağanüstü urum olmadığı takdirde kesin diyormuş

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Kesinlikle açılmaması taraftarıyım. Ama en doğru kararı işin uzmanları verecektir.
Uzmanlar da hata yapar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tabikide öyle ben görüşleri ve düşünceleri almak için bu konuyu açtım.
12. sınıf öğrencisiyim zaten sıkışık bir şekilde ders yapıyoruz bir de okula 9. sınıflar geldi. Çok Çok büyük ihtimalle bütün sınıflar açılacak sonrada vaka sayısı artacak ve de tekrar kapatılacak.

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uzmanlar da hata yapar
Mesaj otomatik birleştirildi:

12. sınıf öğrencisiyim zaten sıkışık bir şekilde ders yapıyoruz bir de okula 9. sınıflar geldi. Çok Çok büyük ihtimalle bütün sınıflar açılacak sonrada vaka sayısı artacak ve de tekrar kapatılacak.
Bende size katılıyorum.

Top Bottom