Neler Yeni

Digitürk için akıl danışma

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ömer Faruk Özdemir
Dostlar bugün Digitürk aradı ve Türknet kullandığım için Ailenin Yıldızı Paketi'ni indirimli 15 TL'ye alabileceğimi söyledi. Ben de anlık olarak kabul ettim ama kurulum ekipleri geldiğinde istemediğimi belirterek iptal edebileceğimi söylediler. Ayrıca ilk 1 hafta deneme süresiymiş, o sürede de iptal ettirebiliyormuşum. Bunu kullanan var mı? Önerir misiniz? İçinde bütün belgesel kanalları, spor kanalları, çizgi film kanalları, vizyondan çıkan filmlerin internete düşmeden önce direkt izlenebiliyor olması gibi bir çok avantaj var. Benim en çok ihtiyaç duyduğum sinema, belgesel ve müzik kanalları olur ama daha önce böyle bir tecrübem olmadı. Bu yüzden size danışayım dedim, bilen vardır belki..

Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Muhammet Zora
Dostlar bugün Digitürk aradı ve Türknet kullandığım için Ailenin Yıldızı Paketi'ni indirimli 15 TL'ye alabileceğimi söyledi. Ben de anlık olarak kabul ettim ama kurulum ekipleri geldiğinde istemediğimi belirterek iptal edebileceğimi söylediler. Ayrıca ilk 1 hafta deneme süresiymiş, o sürede de iptal ettirebiliyormuşum. Bunu kullanan var mı? Önerir misiniz? İçinde bütün belgesel kanalları, spor kanalları, çizgi film kanalları, vizyondan çıkan filmlerin internete düşmeden önce direkt izlenebiliyor olması gibi bir çok avantaj var. Benim en çok ihtiyaç duyduğum sinema, belgesel ve müzik kanalları olur ama daha önce böyle bir tecrübem olmadı. Bu yüzden size danışayım dedim, bilen vardır belki..
İlk aydır o sonra kaç para oluyor Bizde digitürk kullanıyoruz bir maç izleyecektik dedemler vardı 30 TL istediler.
Biz bu ana kadar digitürkte bir sorun yaşamadık ama.
Netflix en iyisi. :D

Tolgax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Tolga
Yani sen ne istiyorsun ve ne karşılıyor onu kafanda bi karşılaştır eğer tüm sinema kanalları açıksa hani premium, star tarzı kanalları var gailba cidden çok kaliteli film kanalları adamlar paraziti yayınlıyor d smart napıyor 5 puanlık slenderman. Her zaman 15 tl ise ve sinema fullse bence kaçırma

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ömer Faruk Özdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk aydır o sonra kaç para oluyor Bizde digitürk kullanıyoruz bir maç izleyecektik dedemler vardı 30 TL istediler.
Biz bu ana kadar digitürkte bir sorun yaşamadık ama.
Netflix en iyisi. :D
Netflix 40 TL falan olunca ister istemez bu platformları düşünüyordum zaten ama işte hiç tecrübem yok. 2 yıl taahhütlü olduğu için aylık 15 TL dediler. Tam olarak hangi kanallar var bilmiyorum ama işte 15 TL de cazip geliyor ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani sen ne istiyorsun ve ne karşılıyor onu kafanda bi karşılaştır eğer tüm sinema kanalları açıksa hani premium, star tarzı kanalları var gailba cidden çok kaliteli film kanalları adamlar paraziti yayınlıyor d smart napıyor 5 puanlık slenderman. Her zaman 15 tl ise ve sinema fullse bence kaçırma
Hangi kanallar var tam bilmiyorum açıkçası ama "2000'den fazla film arşivi olacak, bunlar her zaman güncellenecek" vs. dedi. 24 ay taahhütlü aylık 15 TL ?

bostan_27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
muhammet ali gafil
bence netflix al takıl kafana göre takıl digitürkü kesinlikkle boşver

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None
Bence dizi için netflix e para vermeye gerek yok :) burdan la casa de papeli ispanyadakilerle aynı anda izledim :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,086
Üyeler
166,691
Son üye
Batuhanolmez0965
Top Bottom