Neler Yeni

[DİKKAT] Amazon Adını Kullanarak Dolandırıcılık!!

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Bugün babama bir mesaj geldi whatsapp dan ve yakın arkadaşı tarafından amazon 30.yıl dönümü hediye adı altında link atılmış amazon.com yazıyor resimde ama uzantısında farklı şeylerde vardı work ile ilgili şeyler vardı. Link e tıkladım kontrol ettim site birebir amazon sitesi gibi duruyor ama değil bu konuda dikkatli olun TEBRİKLER kazandınız vesayre önünüze çıkıyor sorular soruyor aşağıda sözde facebook yorumları var hepsi sahte yazılardan da belli oluyor ve belli ki bir şekilde whatsapp ele geçirip rehberdeki herkese bu mesajı atmışlar.

Sosyal medya üzerinden A101 Bim çeki, Amazon hediyesi, veya kargo paranızı ödemediniz gibi mesajlara itibar etmeyiniz.

Son düzenleme:

SEYİT ONBAŞI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,134
İsim
Berat özturk
E
Bugün babama bir mesaj geldi whatsapp dan ve yakın arkadaşı tarafından amazon 30.yıl dönümü hediye adı altında link atılmış amazon.com yazıyor resimde ama uzantısında farklı şeylerde vardı work ile ilgili şeyler vardı. Link e tıkladım kontrol ettim site birebir amazon sitesi gibi duruyor ama değil bu konuda dikkatli olun TEBRİKLER kazandınız vesayre önünüze çıkıyor sorular soruyor aşağıda sözde facebook yorumları var hepsi sahte yazılardan da belli oluyor ve belli ki bir şekilde whatsapp ele geçirip rehberdeki herkese bu mesajı atmışlar.

Sosyal medya üzerinden A101 çeki, Amazon hediyesi, veya kargo paranızı ödemediniz gibi mesajlara itibar etmeyiniz.
EyvAllah

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
Sanırım aynı mesaj dün bana da geldi.
Teknolojiden çok anlamayan insanları kazıklayabilicek bir site neredeyse bire bir aynıydı.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sanırım aynı mesaj dün bana da geldi.
Teknolojiden çok anlamayan insanları kazıklayabilicek bir site neredeyse bire bir aynıydı.
Komik olan mesajların arkadaşlarından tanıdıklarından instagram veya whatsapp gibi mecraların üzerinden gelmesi bildiğin kişiden geliyor. Babama gelen kaçıncı mesaj bu farklı farklı telefonla da arıyorlar olmuyor arkadaş iste salın demi.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,769
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Bazen bana da arama yapıp bir linke girdikten sonra tebrikler kazandınız çıkıyor. Bazen dediğim çok nadir en fazla 3 kez gördüm. Neyden olabilir?

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7

Sosyal medya üzerinden A101 çeki, Amazon hediyesi, veya kargo paranızı ödemediniz gibi mesajlara itibar etmeyiniz.
Malesef hala devam ediyor böyle şeyler yazık....

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Bazen bana da arama yapıp bir linke girdikten sonra tebrikler kazandınız çıkıyor. Bazen dediğim çok nadir en fazla 3 kez gördüm. Neyden olabilir?
Üye olduğun şirketler kuruluşlar vesayre bilgilerimizi dolandırıcılara satıyorlar belli ki babamın hattı çok eski bir hat 30 senedir kullanıyordur.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,769
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Üye olduğun şirketler kuruluşlar vesayre bilgilerimizi dolandırıcılara satıyorlar belli ki babamın hattı çok eski bir hat 30 senedir kullanıyordur.
Bi aralar Avast kullanıyordum ondan olabilir.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Bi aralar Avast kullanıyordum ondan olabilir.
Sadece avast değil bunu yapan türktelekom da olabilir veya carrefour a telefon vermişindir migros a vermişsindir bunlar bile olabilir sana market kartı veriyorlar bedava acaba neden düşünmüyoruz. Hatta bankalar olabilir hepsi benim gözümde şüpheli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,223
Üyeler
165,490
Son üye
yasin.oklp
Top Bottom