Neler Yeni

Dil bölümü okuyorum. Hedefim Amerika

Flokii

80+
Merhaba öncelikle hedefimden bahsediyim hedefim Amerika'da yaşamak hayatımı orada ölene kadar yaşamak. Dil bölümünde okuyorum Amerika'ya gidersem ingilizceme ek kurs geliştirme olsun diye seçtim. Üniversite bölümü olarak mütercim tercümanlık düşünüyorum fakat o işi yapacağımdan değil belki yaparım da hani az para kazanmak için yapabilirim. Benim amacım aslında Amerika'da ne olursam olayım diyorum çokta önemli değil hani hedefim çok büyük değil zaten hayat dediğimiz ne ki hemen şıp diye geçip gidiyor o yüzden hayatımı eğitime yüksek lisans doktora yapmaya harcamak istemiyorum hani şey tırcılık olur veterinerlik, kasiyerlik, server garson yani uber eats veyahut işte aklınıza gelebilecek bu tarzda işler yapmak istiyorum belki duruma bağlı olarak orada başka bir üniversite okuyup kalıcı bir iş bulabilirim sizce hedefim nasıl tavsiye ve önerilerinizi dikkate alacağımı bilmenizi isterim teşekkürler.

CarryExe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Ali Yıldırım
Dil bölümü nasıl oluyor biraz anlatır mısınız? Benimde İngilizcem iyi hocalarım dil bölümü seç diyor ama liseyi bitiren kuzenim seçme sadece dil anlatıyorlar diğer dersler çok az anlatılıyor diyor? Tam olarak nasıl bir bölüm seçilir mi?

JeyliBon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Ahmet Aslan
Merhaba öncelikle hedefimden bahsediyim hedefim Amerika'da yaşamak hayatımı orada ölene kadar yaşamak. Dil bölümünde okuyorum Amerika'ya gidersem ingilizceme ek kurs geliştirme olsun diye seçtim. Üniversite bölümü olarak mütercim tercümanlık düşünüyorum fakat o işi yapacağımdan değil belki yaparım da hani az para kazanmak için yapabilirim. Benim amacım aslında Amerika'da ne olursam olayım diyorum çokta önemli değil hani hedefim çok büyük değil zaten hayat dediğimiz ne ki hemen şıp diye geçip gidiyor o yüzden hayatımı eğitime yüksek lisans doktora yapmaya harcamak istemiyorum hani şey tırcılık olur veterinerlik, kasiyerlik, server garson yani uber eats veyahut işte aklınıza gelebilecek bu tarzda işler yapmak istiyorum belki duruma bağlı olarak orada başka bir üniversite okuyup kalıcı bir iş bulabilirim sizce hedefim nasıl tavsiye ve önerilerinizi dikkate alacağımı bilmenizi isterim teşekkürler.
Yurtdışında çalış para biriktir yazları Türkiye ye gel tek tavsiyem bu iş olarak bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hedefim yüksek değil yazmışsın. :D
Amerika'ya gitmeyi hedefliyorsun.
Refah

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dil bölümü nasıl oluyor biraz anlatır mısınız? Benimde İngilizcem iyi hocalarım dil bölümü seç diyor ama liseyi bitiren kuzenim seçme sadece dil anlatıyorlar diğer dersler çok az anlatılıyor diyor? Tam olarak nasıl bir bölüm seçilir mi?
Alanın dil oluyor işte. 10 saat dil görüyorsun diye biliyorum.
@crazyreign dil bölümünde okuyor.

KirliKill

80+ Silver
Orda öyle meslekler yaparsan türkiyeden tabiikide güzel yaşarsın. Ama hayatını yaşayamazsın. Sevdiğin bir iş olsun. Sen hayatının sonuna kadar garson mu olacaksın ? Hem oraya bu nedenle gitmek için çalışma iznin gerekiyor. Evet orası güzel. Hayatı dolu dolu yaşıgorlar ama önce türkiyede belirli bir meslekte diploman olsun. Türkiye'nin belirli üniversiteleri şu anda sallıyorum. Hacettepe itü yıldız teknik gibi böyle ünilere gitmen gerekiyor ki abd de güzel bir hayatın olsun. Başka sormak istediğin bişi var mı ?

Muhammet Tunçay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet
Dil bölümünde okuyorum. Sürekli ingilizce görüyoruz diğer dersleri çok takmıyorlar.

CarryExe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Ali Yıldırım
Alanın dil oluyor işte. 10 saat dil görüyorsun diye biliyorum.
@crazyreign dil bölümünde okuyor.
Alanın dil olduğunu bilmeyen yoktur sanırsam. Ben tam olarak nasıl oluyor onu soruyorum. Yani üniversite sınavında her dersten soruyorlar fakat dil bölümünde matematik falan ortak ders oldupu pek görülmüyor sanırsam. Onları merak ediyorum.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Alanın dil olduğunu bilmeyen yoktur sanırsam. Ben tam olarak nasıl oluyor onu soruyorum. Yani üniversite sınavında her dersten soruyorlar fakat dil bölümünde matematik falan ortak ders oldupu pek görülmüyor sanırsam. Onları merak ediyorum.
Matematik de görüyorsun. Fakat normalden daha az.
Üniversite sınavında dilden oluyor işte.
1618396468909.png

Top Bottom