Neler Yeni

Dil bölümü okuyorum. Hedefim Amerika

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Veya yabancı bir üniversitede tam burslu okuyabilirsin ama onun için çok çalışman gerek.

Sami Järvi

80+ Silver
sadece amerika ile ya da ingilizce ile sınırlandırma kendini bana kalırsa farklı ülkeler ve diller de var .ingilizcenin yanında diller de öğrenmeye bak

Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Berk Hasan
pp sinde mustafa kemal olan birisi ve amerikaya gidip ölene kadar orda yaşamak istiyorum diyen birisi.....işte sizin vatanperverliğiniz ancak bu kadar ancak gösteriş atam atam atam ama iş icraate gelince ölene kadar amerika tabi kardeşim devam et atam atam demeye pp yapmaya

Flokii

80+
Amerika da o şekide çalışmak zor çok yorucu olur benim tercih okuduğum bölümle alakalı bir şey yapmak zaten okuduğu bölümle alakalı şey yapılmıyacaksan üniversiteye gitmek sadece zaman kaybı olur.
Okuduğum bölümle ilgili ne yapabilirim Amerika'da onu bilmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

pp sinde mustafa kemal olan birisi ve amerikaya gidip ölene kadar orda yaşamak istiyorum diyen birisi.....işte sizin vatanperverliğiniz ancak bu kadar ancak gösteriş atam atam atam ama iş icraate gelince ölene kadar amerika tabi kardeşim devam et atam atam demeye pp yapmaya
Amerika'da yaşayacağım diye vatan haini mi olduk şimdi aksulamdpshddl

Dil bölümünden en fazla kasiyer olunuyor.
Valla bilmiyorum artık işte bakacağız

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
1618405686407.png

Dilciler, ilk hedefiniz Amerika! İleri!

Flokii

80+
sadece amerika ile ya da ingilizce ile sınırlandırma kendini bana kalırsa farklı ülkeler ve diller de var .ingilizcenin yanında diller de öğrenmeye bak
Eyvallah şuanda ingilizce yeterli iyice söktükten sonra başka dili de düşünürüm.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Orda öyle meslekler yaparsan türkiyeden tabiikide güzel yaşarsın. Ama hayatını yaşayamazsın. Sevdiğin bir iş olsun. Sen hayatının sonuna kadar garson mu olacaksın ?
Ne garsonu ben o kadar maaş alsam ayak bakıcısı olurdum.

Flokii

80+
Bu arada kardeşim, abim yaşın kaç bilmiyorum ama ön yargıyı bırakmalısın :)

arrda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,390
İsim
arda
Evet üniversite olarak o yüzden mütercim tercümanlık yapacağım Türkiye'de üniversite tercihide artık bakıcam

Üniversite de hangi bölüme gideceksin?

İngiltere'yi hiç araştırmadım ama dediğim gibi benim hayallerimin ülkesi Amerika olduğu için orası daha baskın.
Pek dusunmedim ama ya tercümanlık veya İngiliz dili ve edebiyatı

Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Berk Hasan
Bu arada kardeşim, abim yaşın kaç bilmiyorum ama ön yargıyı bırakmalısın :)
:D nasıl hizmet etmeyi düşünüyorsun bu ülkeye bu ülkeden kaçıp ölene kadar amerikada yaşamak isteyerek kendine bile yalan söylüyorsun bide inkar etmesi yok mu xd

:D nasıl hizmet etmeyi düşünüyorsun bu ülkeye bu ülkeden kaçıp ölene kadar amerikada yaşamak isteyerek kendine bile yalan söylüyorsun bide inkar etmesi yok mu xd
ayrıca üni 3 okuyorum ankarada pc müh abisi :)

Flokii

80+

ayrıca üni 3 okuyorum ankarada pc müh abisi :)
Tamam abi sen ülkene önce bi hizmet ette sonra beni konuşuruz. Atatürk'ü sevmemin ülkemi sevmemin anlamı başka ülkede yaşayamayacağım anlamına gelmez.

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
En iyisi abd de youtuber olmak yaptığın tek şey markete gidip her şeyin fiyatını çekip aşırı ucuz diyeceksin zaten en az 100k türk takipçi

Top Bottom