Sir Alex Ferguson
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,931
Veya yabancı bir üniversitede tam burslu okuyabilirsin ama onun için çok çalışman gerek.
Okuduğum bölümle ilgili ne yapabilirim Amerika'da onu bilmiyorum.Amerika da o şekide çalışmak zor çok yorucu olur benim tercih okuduğum bölümle alakalı bir şey yapmak zaten okuduğu bölümle alakalı şey yapılmıyacaksan üniversiteye gitmek sadece zaman kaybı olur.
Amerika'da yaşayacağım diye vatan haini mi olduk şimdi aksulamdpshddlpp sinde mustafa kemal olan birisi ve amerikaya gidip ölene kadar orda yaşamak istiyorum diyen birisi.....işte sizin vatanperverliğiniz ancak bu kadar ancak gösteriş atam atam atam ama iş icraate gelince ölene kadar amerika tabi kardeşim devam et atam atam demeye pp yapmaya
Valla bilmiyorum artık işte bakacağızDil bölümünden en fazla kasiyer olunuyor.
Eyvallah şuanda ingilizce yeterli iyice söktükten sonra başka dili de düşünürüm.sadece amerika ile ya da ingilizce ile sınırlandırma kendini bana kalırsa farklı ülkeler ve diller de var .ingilizcenin yanında diller de öğrenmeye bak
Ne garsonu ben o kadar maaş alsam ayak bakıcısı olurdum.Orda öyle meslekler yaparsan türkiyeden tabiikide güzel yaşarsın. Ama hayatını yaşayamazsın. Sevdiğin bir iş olsun. Sen hayatının sonuna kadar garson mu olacaksın ?
Bu arada kardeşim, abim yaşın kaç bilmiyorum ama ön yargıyı bırakmalısınpp sinde mustafa kemal olan birisi ve amerikaya gidip ölene kadar orda yaşamak istiyorum diyen birisi.....işte sizin vatanperverliğiniz ancak bu kadar ancak gösteriş atam atam atam ama iş icraate gelince ölene kadar amerika tabi kardeşim devam et atam atam demeye pp yapmaya
Pek dusunmedim ama ya tercümanlık veya İngiliz dili ve edebiyatıEvet üniversite olarak o yüzden mütercim tercümanlık yapacağım Türkiye'de üniversite tercihide artık bakıcam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Üniversite de hangi bölüme gideceksin?
İngiltere'yi hiç araştırmadım ama dediğim gibi benim hayallerimin ülkesi Amerika olduğu için orası daha baskın.
Bu arada kardeşim, abim yaşın kaç bilmiyorum ama ön yargıyı bırakmalısın![]()
ayrıca üni 3 okuyorum ankarada pc müh abisinasıl hizmet etmeyi düşünüyorsun bu ülkeye bu ülkeden kaçıp ölene kadar amerikada yaşamak isteyerek kendine bile yalan söylüyorsun bide inkar etmesi yok mu xd
Tamam abi sen ülkene önce bi hizmet ette sonra beni konuşuruz. Atatürk'ü sevmemin ülkemi sevmemin anlamı başka ülkede yaşayamayacağım anlamına gelmez.nasıl hizmet etmeyi düşünüyorsun bu ülkeye bu ülkeden kaçıp ölene kadar amerikada yaşamak isteyerek kendine bile yalan söylüyorsun bide inkar etmesi yok mu xd
ayrıca üni 3 okuyorum ankarada pc müh abisi![]()