Neler Yeni

Dil ne kadar sürede öğrenilebilir?

Wh897Xm

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,076
İsim
Micheal
dediğin gibi udemy cambly gibi programları tercih edebilirsin benim sana tavsiyem olabildiğince yabancı arkadaş edin ve sürekli konuşmaya çalış her gün farklı cümleler farklı kalıplar duyacaksın ve kulak aşinalığın git gide artıcak meslea valorant gibi bir oyun bile oynuyorsan maç aratırken istanbul sunucusunu seçmek yerine yabancı sunuculara yönel ve kendini sürekli oyunda bile olsa pratiğe yönlendir emin ol 1 2 ay içinde ilerleme olacaktır.
Çok uzun süredir bir yabancı arkadaşım var zaten. Ve dediğin gibi gerçekten çok fazla faydası oluyor. Bazen bana bir yazı atıyor ben de translate yerine onunla beraber çevirmeye çalışıyorum her şekilde faydası oluyor.

AtiIIa

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
20,592
İsim
Atilla
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
https://www.voscreen.com bu siteyi kullanmanı tavsiye ederim. Appstore ve playstore'da da var. Seviyeni seçip kısa kısa videolarla kelime, telaffuz ve daha fazlasını öğrenebilirsin.

LahmatsuDcr

80+ Silver
Kelime çalışmak en önemlisi. Grammar bilmesen bile sadece kelimelerden cümlenin %65-70 kadarını anlayabilirsin. Grammar eğitimi ise sana kalmıştır. İstersen kursa yazıl, istersen online üzerinden öğren.

Wh897Xm

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,076
İsim
Micheal
Maalesef bir dili öğrenmek 1 yıl 2 yılda olmuyor, arkadaşınla konuşmanı arttırırsan günlük konuşmaları anlayabilecek seviyeye getirirsin
Zaten fazlasında da gözüm yok. Uzun yıllarca yurt dışında yaşamadıkça öğrenemem zaten. Yabancı haberleri ve konuşmaları anlayabilmem yeter

erturk.gg

80+ Bronze
1 Yılda çoğu şeyi anlarsın ama dil tek seferde bitmiyor ki sürekli güncelleme geliyor gibi düşün windows gibi o güncellemeyi almazasan güvenlik açığı

.RBO.

80+ Silver
Arkadaşlar artık yeminle gına geldi resmen bıktım artık. Lanet olsun İngilizce haber görüyorum okuyamıyorum, oyun çıkıyor Türkçe alt yazısı olmadığı için bir halt anlamıyorum, bir sorun yaşasam yabancı platformlara bakamıyorum. Sorum şu İngilizceyi ne sürede, nereden, nasıl öğrenirim. Zaten yabancı bir arkadaşım var, haftada 14-15 saat konuşuyoruz. o yüzden kulak aşinalığım var. Lütfen altyazı dizi, film yazmayın bir faydası olmuyor. Udemy gibi platformlar işe yarıyor mu yada cambly. Zaten okulda uzun süre eğitim gördüğüm için çok zorluk yaşayacağımıda düşünmüyorum. Kısaca siz ne tavsiye ediyorsunuz. Teşekkürler
ya 1 ay ya bir ömür ne sıklıklıkla ve nasıl çalıştığına göre değişir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,930
Üyeler
163,409
Son üye
notilgar
Top Bottom