Neler Yeni

Dininiz nedir? Neden?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Birkaç kişi dinini açıklayacak. Sonra biri gelecek ateistlik din değil diyecek. Sonra başkası evet ateizm inanç diyecek. Sonra öbürü de diyecek ki ateistlik ret ediyor bilimi kaynak alıyor nasıl inanç olsun ki diyecek. Oradan yürüyecek konu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Sergen Akça
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Birkaç kişi dinini açıklayacak. Sonra biri gelecek ateistlik din değil diyecek. Sonra başladı evet ateizm inanç diyecek. Sonra öbürü de diyecek ki ateistlik ret ediyor bilimi kaynak alıyor nasıl inanç olsun ki diyecek. Oradan yürüyecek konu.
İnanç olsun olmasın, bizler insanız. Bir müslüman farklı bir dindeki adama ayrım yaparsa alçaktır, farklı bir dindeki adam müslümana ayrım yaparsa alçaktır.

Önemli olan insan olmak

Ve sizce tanri mi insani yaratti, insan mi tanriyi?

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,596
İsim
Memati Baş
İnanç olsun olmasın, bizler insanız. Bir müslüman farklı bir dindeki adama ayrım yaparsa alçaktır, farklı bir dindeki adam müslümana ayrım yaparsa alçaktır.

Önemli olan insan olmak

Ve sizce tanri mi insani yaratti, insan mi tanriyi?
demek istediği böyle bir konu tartışma yaratacak.

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,762
İsim
SANANE
Müslümanım ama hala bazı şeylerin doğru olmadığını düşünüyorum. Kuran'I yalanlıyorum demek değil insanların yanlış yorumladığını düşünüyorum. Bir kadın başörtüsü takar ama çocuğuna eziyet eder. Bir kadın açık dolaşır ama çok iyi bir annedir. Bizim toplumumuz ve dünya genelinde çoğunlukla kapalı kadın daha iyi görünür. İŞTE TOPLUMSAL SAÇMALIK. Birde bilirsiniz Kuran'da mümin olarak yaşarınız der. Çoğunluk bunu şöyle anlar: imamlar kendilerini İslam'a adadıkları için daha çok sevap kazanır olarak görür. Halbuki önemli olan iyi ve yararlı insan olmaktır. Yani hastanede hayat kurtaran bir insan, dinamiti iyi niyetle icat eden nobel ve camii de namaz kıldıran bir imamdan daha çok sevap kazanabilir. İnsanların İslam'dan uzaklaşmasının en büyük sebebini işte bunlar oluşturur. Yanlış toplumsal bakış açısı ve Kuran - Sünnet ikilisinin yanlış yorumlanması.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,600
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Yarattığına ne tür işkenceler yapacağını detaylıca anlatan veyahut maymunlar hitabında bulunan bir yaratıcının dinine inanmak güç geliyor.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Yarattığına ne tür işkenceler yapacağını detaylıca anlatan veyahut maymunlar hitabında bulunan bir yaratıcının dinine inanmak güç geliyor.
Here we go again. Şimdi biri gelecek bunun mantıksız bir bakış açısı olduğunu söyleyecek. O da diyecek ki bu sadizm. Bir tartışma olacak aldım verdim.
Ama sonunda elde var 0.
Düşünce ve bilgiye dair gelişim ilerleme 0

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,071
Üyeler
166,872
Son üye
helalolsun
Top Bottom