Dinlendirici gözlük önerisi

ELVES27

80+
Reaksiyon skoru
12
Malum korona süreci hepimizi ruhsal ve bedensel olarak yıprattı. Sürecin ilk raondunu başarı ile tamamlayanlar kış raounduna girmeye hak kazandı. Gelen haberler ile bu raoundun oldukça zorlu olacağı konuşuluyor. Bu sürece hazırlık olarak saatlerce ekran başından durmaktan yorulan kızaran gözlere. Tutulan bellere önerilerinizi listelemenizi rica ediyorum. Ergonomik bir Pc serüveni için masa sandalye yükseklikleri. Ekran ile aramızda mesafe ve varsa gözler için özel gözlük türleri v.b. içerikleri belkide youtube video konusu olabilecek bir seviyede irdelemek istiyorum.

Hocam hiç irdeleme çünkü ev minnacık ve hiç ergonomik alan yok :*/

Neden konu toplama bilgisayar kısmında ?

İrdeleme bence

Malum korona süreci hepimizi ruhsal ve bedensel olarak yıprattı. Sürecin ilk raondunu başarı ile tamamlayanlar kış raounduna girmeye hak kazandı. Gelen haberler ile bu raoundun oldukça zorlu olacağı konuşuluyor. Bu sürece hazırlık olarak saatlerce ekran başından durmaktan yorulan kızaran gözlere. Tutulan bellere önerilerinizi listelemenizi rica ediyorum. Ergonomik bir PC serüveni için masa sandalye yükseklikleri. Ekran ile aramızda mesafe ve varsa gözler için özel gözlük türleri v.b. içerikleri belkide youtube video konusu olabilecek bir seviyede irdelemek istiyorum.
haklısınız
iyi bir koltuk gerekli
iyi bir monitör
az radrasyon

Arkadaşlar konuya odaklanalım.
Kullanan yok mu gözlük. Bilgisayar gözlüğü diye piyasa ürünler satıyorlar bunlar sahtekar mıdır?

Arkadaşlar konuya odaklanalım.
Kullanan yok mu gözlük. Bilgisayar gözlüğü diye piyasa ürünler satıyorlar bunlar sahtekar mıdır?
Hocam polarize gözlik onlar kullanıyorum göz ağrısını alıyor

Mavi beyaz ışığı azaltıp gözü koruyor dedi birisi. Çok güvenemedim kullanıp fayda gören varsa tavsiye ederse doktora danışıp almak istiyorum.
Alabilrsin tavsiye ederim

Malum korona süreci hepimizi ruhsal ve bedensel olarak yıprattı. Sürecin ilk raondunu başarı ile tamamlayanlar kış raounduna girmeye hak kazandı. Gelen haberler ile bu raoundun oldukça zorlu olacağı konuşuluyor. Bu sürece hazırlık olarak saatlerce ekran başından durmaktan yorulan kızaran gözlere. Tutulan bellere önerilerinizi listelemenizi rica ediyorum. Ergonomik bir PC serüveni için masa sandalye yükseklikleri. Ekran ile aramızda mesafe ve varsa gözler için özel gözlük türleri v.b. içerikleri belkide youtube video konusu olabilecek bir seviyede irdelemek istiyorum.
Ben dinlendirici takıyorum gözüme iyi geliyor yoksa sulanıyor koltuğum oyuncu koltuğu ve bel yastığı bide monitörü de boyuna göre ayarladınmı tamamdır işte ergonomik oluyor.

Geri