hacı bizim ülkede bu tarz şeyler sakat valla adamda aynı set vardır direksiyon kolu bozuktur motoru bozuktur gider seninkiyle değiştirir uğraşır durursun.. pratikte çok güzel şey bunlar ama bizim insanımız açarkadaslar ortak dıye uygulamadan g29 kıralmak ıstıyorum bı skıntı yasar mıyım daha once hıc boyle bısey yapmadım yardım edersenız sevınırım
bir uygulama vardı adını unuttum selam reklam yapıyordu eline kumpası alan varya youtubedearkadaslar ortak dıye uygulamadan g29 kıralmak ıstıyorum bı skıntı yasar mıyım daha once hıc boyle bısey yapmadım yardım edersenız sevınırım
knk bende yok nasıl benımkıyle degıstırsınhacı bizim ülkede bu tarz şeyler sakat valla adamda aynı set vardır direksiyon kolu bozuktur motoru bozuktur gider seninkiyle değiştirir uğraşır durursun.. pratikte çok güzel şey bunlar ama bizim insanımız aç
Evet kiralmakiralamıyım mı
oo uzun ısmıs bızım ıs yattı gene eyvKankam samsunda yaşıyor isen veriyim takıl bi süre sıkıntı yok da bu tarz uygulamalar da çok tilt olaylar var yok işte risk skoruna bakılacak e devlet sicil geçmşine bakılacak ürünün belli bir ücreti depozito verilecek falan fistan uğraş dur.
Hacım ülkede her türlü dolandırıcılık dönüyor burda hayli hayli döner sana bozuk mal gönderir sen geri verdiğinde sağlamdı sen bozdun der gibi gibiniye hacı
sagolun arkadaslar eyvHacım ülkede her türlü dolandırıcılık dönüyor burda hayli hayli döner sana bozuk mal gönderir sen geri verdiğinde sağlamdı sen bozdun der gibi gibi
Bak bu arkadaş yanlış hatırlamıyorsam telefonunu calmislardi sana anlatır belki olayı bu ülkede polise bile guvenilmiyor ne yazikkiKankam samsunda yaşıyor isen veriyim takıl bi süre sıkıntı yok da bu tarz uygulamalar da çok tilt olaylar var yok işte risk skoruna bakılacak e devlet sicil geçmşine bakılacak ürünün belli bir ücreti depozito verilecek falan fistan uğraş dur.