bahtsizbedevi23
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 558
Yarın artık son dersime girecem cumartesi günü direksiyon sinavi. Güzergahı komple ezbereyim dersler iyi geçiyor motor kaputunu hoca bir defa hızlıca anlattı geçti ama zaten orayı biliyorum sorun olmaz araç içini tanıtmakta eksiğim var hoca orayida hızlıca anlattı daha önce hiç araba kullanmadigimdan silecek nasıl çalıştırılır klima nasıl acilir radyo nasıl acilir vs hiçbir şey bilmiyorum youtubedan bakarım onlara onları hallederim. Yokuşta kalkış meselesi biraz sıkıntılı tek bir defa istop ettim diğerlerinde kalkışı yapabildim yani şaşırdığım şey araci kavrama noktasına getiriyorum ayağımı frenden çekiyorum araç hiç geri kaçmıyor gaz vermeye başladığım an ilerlemeye başlıyor yani bu olay hızlı gerçekleşiyor ama az da olsa geri kaçması lazım. Tanıdıklar hoca bilerek frene basiyordur falan diyor geri kaçmasın diye inşallah öyle değildir araç benzinli bu arada galiba lpgde kullaniyoz. Birde ben yokuş kalkista gazı neredeyse köklüyorum ralli araci gibi kalkış yapıyorum orada gaz ayarını yapamiyorum