Neler Yeni

Dış cam çatlak ip11 alınır mı ?

Zyon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Serkan
80de pil alınma 11zaten güncel değil şarj tutmaz niye para veriyorsun üzer seni

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,451
İsim
uwu
80de pil alınma 11zaten güncel değil şarj tutmaz niye para veriyorsun üzer seni
Pilin sağlığı benim için pek önemi yok telefonun içi açılmasın yeter güncellik konusunda da pek takmıyorum ben donmasin kendi kendine dokunmatik çalışmasın yeter zaten 8 ay ben kullanacağım sonra satıp tr 12/13 yada yd 14pro/15 alacağım

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,451
İsim
uwu
Redmi 10 2020/22 6/128gb ne kadar eder arka kapak çatlamış yd kayıtlı @şahin doğan

Bu telefonu verip üstüne 11k vererek 71 pil 64gb açılmamış 11 ile takas ne kadar mantıklı kozmetik olarak cihaz güzel

Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Yiğit Can Kocaman
İp11 alacağım ama dış ekranda ufak bir çatlak var ekranın ucunda daha büyümüyor diye biliyorum ve iç ekrana zararı olmuyor .

Şimdi bide kırmızı yada mor renk var sizce hangisi fiyatları 12k elden alacağım kırmızının pili 80 morun 73yada 74 dü

7/8 ay civarı kullanıp satıp daha yeni bir model alacağım

Not. İp 11 artık alınmaz demeyin okul harçlığımdan artanları biriktirerek bi miktar oldu aslında hiç bu parayla tel almayı düşünmüyordum . Babam ip12 yada 13 alacaktı ama dersleri batırdım bende daha fazla redmiye dayanamayacağım için alıyorum
Piller ölü alınmaz. Benim için her ne kadar önemi yok desen de kendini muhtemelen gün içinde elinde şarj aleti priz ararken bulursun o pillerle. iPhone 11 Pro Max’i bu hafta bıraktım, tek sıkıntısı bataryasıydı o da zaten 4 yıldır aktif kullanımın getirdiği doğal bir sonuçtu ama yeni bir telefona geçince gerçekten derin bir oh çektim. 76’ydı en son o telefonunda batarya ömrü ve 1 günü kesinlikle çıkaramıyordu.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,451
İsim
uwu
Piller ölü alınmaz. Benim için her ne kadar önemi yok desen de kendini muhtemelen gün içinde elinde şarj aleti priz ararken bulursun o pillerle. iPhone 11 Pro Max’i bu hafta bıraktım, tek sıkıntısı bataryasıydı o da zaten 4 yıldır aktif kullanımın getirdiği doğal bir sonuçtu ama yeni bir telefona geçince gerçekten derin bir oh çektim. 76’ydı en son o telefonunda batarya ömrü ve 1 günü kesinlikle çıkaramıyordu.
Hocam günde Max 30 bilemedin 40 dk tel kullanirim o kadar süreyi de verir yani tabi sürekli aktif kullanımda 90 nin altı üzer

Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Yiğit Can Kocaman
Hocam günde Max 30 bilemedin 40 dk tel kullanirim o kadar süreyi de verir yani tabi sürekli aktif kullanımda 90 nin altı üzer
Hocam ekran sürelerim benim de ortalama olarak 2-2.5 saatti ki bunun yarısı Apple Müzik uygulamasıydı ve onu da doğal olarak ekran kapalı kullanıyordum playlistlerde müzikler kendiliğinden geçiyordu. Çok hatırlıyorum bu sene sabah 8de evden full şarla çıkıp 2-3 civarında 20li şarjlarla girdiğimi. Sadece 30-40 dakika alo diyip arada bir sosyal medyaya girmeye kullanacaksınız az daha dişinizi sıkın bence. Bu kullanım için zaten size ne kadar fark yaratabilir ki?

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,451
İsim
uwu
Hocam ekran sürelerim benim de ortalama olarak 2-2.5 saatti ki bunun yarısı Apple Müzik uygulamasıydı ve onu da doğal olarak ekran kapalı kullanıyordum playlistlerde müzikler kendiliğinden geçiyordu. Çok hatırlıyorum bu sene sabah 8de evden full şarla çıkıp 2-3 civarında 20li şarjlarla girdiğimi. Sadece 30-40 dakika alo diyip arada bir sosyal medyaya girmeye kullanacaksınız az daha dişinizi sıkın bence. Bu kullanım için zaten size ne kadar fark yaratabilir ki?
Hocam sürekli dönüyor elimde ki tel belki aldıktan sonra deji güçlendirilmiş batarya takarım zaten bu telefonu 8 ay kullanacağım ondan sonra 12/13 yada yd 14pro/15 gibi bir şey yapacağım

Top Bottom