Neler Yeni

Diş hekimleri maaşı ne kadar ?

Sheader

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,205
Arkadaşlar aydın adanan menderes üniversitesi diş fakültesini gözüme kestirdim gibi istediği netleri yapacağıma inanıyorum tip istiyorum ama tip ayt mat en assagi 33net istiyor o da çok zor ): internete baktım 6k yazıyor az geldi bana polisler zaten 6k alıyor sizce 8-9 arası olması gerek değil mı veya aranızda diş hekimi varsa ne kadar alıyor ?

Arkadaşlar aydın adanan menderes üniversitesi diş fakültesini gözüme kestirdim gibi istediği netleri yapacağıma inanıyorum tip istiyorum ama tip ayt mat en assagi 33net istiyor o da çok zor ): internete baktım 6k yazıyor az geldi bana polisler zaten 6k alıyor sizce 8-9 arası olması gerek değil mı veya aranızda diş hekimi varsa ne kadar alıyor ?
Ortalama bir maaşları var iyi bir maaş için yüksek deneyim ile iyi okullar gerekli kendim dişlerimi yaptırırken. Yeditepe üniversitesi ki Türkiye`de ki en iyi diş hekimliği öğrencilerini çıkaran üniversitedir kendim oranın hocasına dişlerimi yaptırdım. Onlar iyi para kazanıyor. https://www.prodenta.com.tr/tr/page/prof-dr-arzu-aykor.html buyur buda cv si

DOSTUM sadece şunu diyorum maaşı için yapacaksan yapma
Polislerde bukadar alıyor demen bana göre yanlış adamlar çalışıyor sabah akşam
Ben gidip polis olucam demek çok zor maaşı için düşünme

DOSTUM sadece şunu diyorum maaşı için yapacaksan yapma
Polislerde bukadar alıyor demen bana göre yanlış adamlar çalışıyor sabah akşam
Ben gidip polis olucam demek çok zor maaşı için düşünme
Ya şimdi güzel sevdiğim bir dal ama mesela şimdi benim kuzen 2 senelik bir yer kazandı hiç çalışmadan 7/24 parkta cafede gezerek gitti polisliğe baş vurdu boy yüzünden alınmadı o ile benim günlerce ders çalışmama rağmen aynı maaşı almak sencede saçma değil mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya şimdi güzel sevdiğim bir dal ama mesela şimdi benim kuzen 2 senelik bir yer kazandı hiç çalışmadan 7/24 parkta cafede gezerek gitti polisliğe baş vurdu boy yüzünden alınmadı o ile benim günlerce ders çalışmama rağmen aynı maaşı almak sencede saçma değil mi
Eğer polisliğe alınsa idi

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer polisliğe alınsa idi
Ülkede gelir dağlımı eşit değil maalesef normal bir durum

Dostum seni en iyi ben anlarım
Ders çalışmak senin kararın devlet sana ders çalış demiyor
Polis olacaksan parası için olmayacaksın vatanını seven ve koruyacaksan olacaksın
Sağlıkçılar kadar onlarında emeği var....

Geri