Lady-Of-Ice
80+ Silver
Sizin priz hangisi?
Üst fotoda olan 3 delikli
Link var mı nasıl bir kabloReçber 2 telli tel kablosu taktım
Direk cat6 ya da cat7 kablo alsam hem internet hem telefon sorunumu çözemezyim, 2kablo internet 2kablo telefon için kullanıp geriye 4 kablo boşa çıkıcak o da ilerde fiber için değerlenir diye düşünüyorumhttps://www.yiltes.net/urun/recber-...-100-metre/CategoryID=10032$ProductID=1000019
Ben metresini 5 den aldım.
kanka apartman gerçekten eskiyse gerçekten problem yaratıyor bu arada ben müstakil evde yaşıytorum bizim evin internet hattını kim çektiyse 50 almamız gerekirken 35 falan alıyorduk dışarıdan direk ethernet kablosu çektirdik 50 alıyoruz şu anda türk telekomdan ethernet kablosu çekmesini isteyebilirsin bu arada türktelekom ücretsiz yapıyor ama galiba yapması için arıza oluşması gerekiyoŞu anda ev telefonu kullanamıyoruz internet ile telefon sağlayıcıları farklı olduğu için telefonu ankastreden iptal edip internet bağladılar. Bende bunun için kablo çekmek istiyorum hazır çekmişken Cat6 ya da cat 7 olsun diyorum. ping olarak 10 20 arası alıyorum hız olarak max alabileceğim 87 gözüküyor şu anda ethernet ile yaptığım ölçümlerde 60 65mb hız 17ping almaktayım. WiFi olarak kullandığımda internette kopma ping sorunlarım oluyordu Cat6 ethernet alıp onu çözdüm. Bu kopma ve ping sorununu da apartmanın hattından kaynaklı olduğunu düşünüyorum o yüzden yeni hat çekmek istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Direk cat6 ya da cat7 kablo alsam hem internet hem telefon sorunumu çözemezyim, 2kablo internet 2kablo telefon için kullanıp geriye 4 kablo boşa çıkıcak o da ilerde fiber için değerlenir diye düşünüyorum
Telefon türktelekom internet türknet o yüzden kullanamıyorum aşağıdan ankastreden iptal etmişler.Kablonun 4 lüsü de var. Fiber de eve kıl fiber kablo geliyor, cat değil.
Sizin dediğiniz gibi de olur, tercih sizin.
Cat7 yerine Cat6 alın o zaman, Reçber bakır alabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende telefonda var, filtreli splitter ile hem tel hem internet çıkışı alıyorum.
Bu kablo sftp olmasından dolayı bunu alıcam sanırım Cat6larda sftp (stp) yok hiç denk gelmediBu nasıl peki hem cat 7 hem korumalıHCS S/FTP Cat7 LSOH 23AWG Data Kablosu (1 metre) Data-Lan Kabloları
HCS S/FTP Cat7 LSOH 23AWG Data Kablosu (1 metre) Data-Lan Kabloları HCS HCS DataLink 600 kablo serisi; 100 Ohm empedansta, yatay yapısal kablolama sistemleri için kulanılmakta olan 4 ve 8 perli S/FTP kabloları kapsamaktadır. Tüm DataLink 600 serisi kablolar, IEC 61156-5 (ISO/IEC 11801) standardınınwww.zeybekmarket.com
TeşekkürlerBütçe sorunu yoksa alınabilir. İç damarlarda alüminyum kılıfla filtrelenmiş.