Neler Yeni

Dis teli veya seffaf plak takanlar yardimci olabilir mi

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,562
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Arkadaslar su an 16 yasindayim ve cenemde hafif bir gerilik var aslinda bunu ben takiyorum diyebilirim cunku su ana kadar hem devlete hemde 2 tane ozele gittim ve bana sadece 1 tane ozelde ki cenen geride dedi. Simdi ben kafaya taktim kesin cenemi one aldiricam. Normalde buyumem dursaydi aparat takma sansim olmayacakti ama buyumem hala devam ediyor. Onumde 2 tane secenek var, bir tanesi seffaf plak takmak bunlar hem dislerimi duzelticek hem de cenemi one alicak 8-10 ay bi kullanim suresi var. Ayni sekilde 6-8 ay cene aparati taktiktan sonra dis teli tedavisi uygulayabilirim bu dis teli tedavisi de 12-18 ay surecek yani toplamda asagi yukari 2 yil diyebiliriz. Her neyse sure benim icin cok onemli degil ama sonuc ve kullanim rahatligi onemli. Ikisininde fiyatlari ayni bu arada sadece seffaf plakta pesin olarak daha fazla odeyecegiz bu da sorun degil, sizce hangisini tercih etmeliyim doktor bunu bana birakti ikiside etki gosterir dedi eger sen disiplinli bir sekilde bu aparatlari takarsan. Bana seffaf plak daha mantikli geliyor acikcasi ama sizlerin ozelliklede kullananlarin yorumlarini almak isterim. Ayrica seffaf plak taktiktan sonra disler eski haline doner mi? Simdiden tesekkurler.

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
734
İsim
Satürn
en iyisi diş teli

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,562
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
Diş teli başta sıkıntı yaratıyor ağrısı olsun her şeyi yiyememe özgürlüğü falan sorun yaratsa da 1 2 ay sonra eski hayatına dönüyorsun(koparamamak dışında). Tabi kontrollerde sıktıkları için bir kaç gün gene ağrıyor ama onun dışında rahat diyebilirim şeffaf plak hakkında pek bir bilgim yok.

eneskaya6

80+ Silver
şeffaf plak asla tavsiye etmem zorda kalmadıkca. dışarı cıktıgında vs her zaman zorluk cikariyor yemek yerken vs hep zorluk. Diger yani tel kadar etkili olmuyor tel daha sağlıklı. ceneni oynatacagin icin tel ile dislerini oturtman daha sağlıklı olur. şeffaf plagi daha cok tel takilamayan ya da asla takmak istemeyenler takiyor. plakin asıl gorevi teli cikardiktan sonra dişler ilk zamanlarda cok az geri kayma yapar o kaymayi önlemek icin plak takilir.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,391
İsim
Mert Metshi
dis teli taktim doktorun yeme icme dedigi her seyi yedim ictim sikinti yasamadim

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,562
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dis teli taktim doktorun yeme icme dedigi her seyi yedim ictim sikinti yasamadim
adamsinknk
Mesaj otomatik birleştirildi:

Seffaf plaga karar verdim gibi duruyor arkadaslar ama yarin da baska bir ozele sorucam

Top Bottom