WörWind
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3,562
- İsim
- Cole Palmer
- İlgilendiği Kategoriler
- Neler yeni, Ekipman
Arkadaslar su an 16 yasindayim ve cenemde hafif bir gerilik var aslinda bunu ben takiyorum diyebilirim cunku su ana kadar hem devlete hemde 2 tane ozele gittim ve bana sadece 1 tane ozelde ki cenen geride dedi. Simdi ben kafaya taktim kesin cenemi one aldiricam. Normalde buyumem dursaydi aparat takma sansim olmayacakti ama buyumem hala devam ediyor. Onumde 2 tane secenek var, bir tanesi seffaf plak takmak bunlar hem dislerimi duzelticek hem de cenemi one alicak 8-10 ay bi kullanim suresi var. Ayni sekilde 6-8 ay cene aparati taktiktan sonra dis teli tedavisi uygulayabilirim bu dis teli tedavisi de 12-18 ay surecek yani toplamda asagi yukari 2 yil diyebiliriz. Her neyse sure benim icin cok onemli degil ama sonuc ve kullanim rahatligi onemli. Ikisininde fiyatlari ayni bu arada sadece seffaf plakta pesin olarak daha fazla odeyecegiz bu da sorun degil, sizce hangisini tercih etmeliyim doktor bunu bana birakti ikiside etki gosterir dedi eger sen disiplinli bir sekilde bu aparatlari takarsan. Bana seffaf plak daha mantikli geliyor acikcasi ama sizlerin ozelliklede kullananlarin yorumlarini almak isterim. Ayrica seffaf plak taktiktan sonra disler eski haline doner mi? Simdiden tesekkurler.