Çözüldü✓ Discord bir anda çalışmamaya başladı

RenMasuta

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhabalar, Discord kapandığından beri GoodbyeDPI kullanıyorum ve şu ana kadar hiçbir sorun yaşamamıştım. Fakat düne kadar normalde 2 günde bir "ne olur ne olmaz" diyerek sistem geri yükleme noktası oluştururum, bir anda Discord kapandı ve bir daha açılmadı.
Şu ana kadar denediğim çözüm yöntemlerini aktarıyorum:
  1. İki uygulamayı silip tekrar yükledim (AppData ve LocalAppData dahil).
  2. Sistem geri yükleme noktasını 1 gün önce oluşturmuştum, ona geri döndüm ama düzelmedi.
  3. IP config flushdns ve renew komutlarını defalarca kez denedim.
  4. IPv4 ve IPv6 DNS ayarlarını olması gereken şekilde değiştirdim.
  5. Bilgisayarıma format attım.
Bu şekilde birden fazla kez farklı ayar denedim ama yine de olmadı. Sadece web üzerinden giriş yapabiliyorum. "Checking for updates" yazısı sürekli dönüyor ya da "Update failing" yazıp bir sayı saymaya başlıyor. Sebebini bulamadım ve Discord'un birden fazla sürümünü indirip denedim.

Herhangi bir sonuç alamadım. Çözüm yolu bulan varsa yazabilir mi? Web üzerinden Discord'a giriş yapabiliyorum, burada da konuşabiliriz. Yardımcı olabilecek biri varsa, lütfen yazsın.

Merhabalar, Discord kapandığından beri GoodbyeDPI kullanıyorum ve şu ana kadar hiçbir sorun yaşamamıştım. Fakat düne kadar normalde 2 günde bir "ne olur ne olmaz" diyerek sistem geri yükleme noktası oluştururum, bir anda Discord kapandı ve bir daha açılmadı.
Şu ana kadar denediğim çözüm yöntemlerini aktarıyorum:
  1. İki uygulamayı silip tekrar yükledim (AppData ve LocalAppData dahil).
  2. Sistem geri yükleme noktasını 1 gün önce oluşturmuştum, ona geri döndüm ama düzelmedi.
  3. IP config flushdns ve renew komutlarını defalarca kez denedim.
  4. IPv4 ve IPv6 DNS ayarlarını olması gereken şekilde değiştirdim.
  5. Bilgisayarıma format attım.
Bu şekilde birden fazla kez farklı ayar denedim ama yine de olmadı. Sadece web üzerinden giriş yapabiliyorum. "Checking for updates" yazısı sürekli dönüyor ya da "Update failing" yazıp bir sayı saymaya başlıyor. Sebebini bulamadım ve Discord'un birden fazla sürümünü indirip denedim.

Herhangi bir sonuç alamadım. Çözüm yolu bulan varsa yazabilir mi? Web üzerinden Discord'a giriş yapabiliyorum, burada da konuşabiliriz. Yardımcı olabilecek biri varsa, lütfen yazsın.
hangi iss yi kullaniyorsun

Güncelleme
Cloudflare Warp ile girebiliyorum uygulamadan fakat oyunlarda vb şeylerde ping oluşturuyo

Splitwire a geçiş yap aynı sorunu bende yaşadım

iss olarak alternatif mi yoksa goodbye dpi ı mı soruyosunuz goodbye yerine bişey denememiştim superonline dışında iss kullanmam yakın çevreme kullandırtmam
Superonline alternatif 1 2 3 diye gidiyor ya onlardan bahsediyor dosyanın içinde

buda olmazsa discorda ozel vpn kurmanizi tavsiye ediyorum aktif olarak bende kullaniyorum

evet bunu kurdum wiresock tarafında kullanmaya başladım biraz önce discord başta açılmıyordu fakat discord ptb yi indirttim düzeldi ama halen bye ve goodbye dpi kısmı ile açılmıyor bu programı alternatif bi şekilde arka planda çalışır durumda nasıl ayarlarım her defasında açma olmadan ?

evet bunu kurdum wiresock tarafında kullanmaya başladım biraz önce discord başta açılmıyordu fakat discord ptb yi indirttim düzeldi ama halen bye ve goodbye dpi kısmı ile açılmıyor bu programı alternatif bi şekilde arka planda çalışır durumda nasıl ayarlarım her defasında açma olmadan ?
otomatik yapıyormuş pardon teşekkür ederim bu uygulama ile beni tanıştırdığınız için

Geri