Neler Yeni

Discord botlaradan mesaj alamama ve atamama

Rindo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Kaan
Discord da botlara mesaj göndermeye çalışırken şu hatayı vereiyor:
Mesajın iletilemedi. Bunun nedeni alıcıyla herhangi bir sunucu paylaşmıyor olman veya alıcının sadece arkadaşlarından direkt mesaj kabul ediyor olması olabilir. Bu duruma yol açabilecek diğer nedenleri buradan görebilirsin: https://support.discord.com/hc/tr/articles/360060145013
Kişisel ayarlar gizlilik ve güvenlik den sunucu üyelerinden gelen direkt mesajlara izin ver seçeneğini açtım ve güvenli direkt mesajlaşma seçeneğini tarama yaptım sunucudan gir çık yaptım ama halen ne ben botlara mesaj atabiliyorum ne de onlar bana atabiliyor

BlueLabels

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Kaira Bilgic
Ne istiyorsun yani botlardan mesaj almak mı?

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
Ne istiyorsun yani botlardan mesaj almak mı?
bazı botlar server verify için kullanıldığı için lazım olabiliyor hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Discord da botlara mesaj göndermeye çalışırken şu hatayı vereiyor:
Mesajın iletilemedi. Bunun nedeni alıcıyla herhangi bir sunucu paylaşmıyor olman veya alıcının sadece arkadaşlarından direkt mesaj kabul ediyor olması olabilir. Bu duruma yol açabilecek diğer nedenleri buradan görebilirsin: https://support.discord.com/hc/tr/articles/360060145013
Kişisel ayarlar gizlilik ve güvenlik den sunucu üyelerinden gelen direkt mesajlara izin ver seçeneğini açtım ve güvenli direkt mesajlaşma seçeneğini tarama yaptım sunucudan gir çık yaptım ama halen ne ben botlara mesaj atabiliyorum ne de onlar bana atabiliyor
hocam izin ayarlarınız nasıl? yani DM niz sadece arkadaşlarınıza mı açık?

Rindo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bazı botlar server verify için kullanıldığı için lazım olabiliyor hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam izin ayarlarınız nasıl? yani DM niz sadece arkadaşlarınıza mı açık?
Hayır DM lerim herşeye, herkese açık gizlilik ve güvenlik sekmesindeki herşeyi açtım belki işe yarar diye fakat yine olmadı

Top Bottom