Neler Yeni

Rehber DİSCORD KLAN TAGLARI NASIL ALINIR (YENİ)

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Yusuf Gugen
Belki Discord'da gezinirken görmüş olabilirsiniz. Bazı kişilerin kullanıcı adlarının yanında "meow" "VIP" "eepy" gibi simgeler olabiliyor. Bunlara guild, tag, klan ya da lonca denilebiliyor.
image-38.png

Bugün bunun gibi tagları nasıl bekleme listesine katılmadan elde edebileceğinizi anlatacağım.

İlk öncelikle guildlerin listesine erişebilmeniz için bir guild paylaşım sunucusuna ihtiyacınız var. Benim bildiğim türk guild tag paylaşım sunucusu olarak discord.gg/guild var tüm guildleri paylaşıyorlar. Başka bulursanız ordan da lonca linklerine erişebilirsiniz.

Lonca linkini bulduktan sonra size bu şekilde sorular yöneltilecek, bunları cevaplayıp başvurunuzu göndereceksiniz.
Screenshot_2024-08-17-18-56-53-19_572064f74bd5f9fa804b05334aa4f912.jpg

Başvurunuzun durumunu Discord sunucularınızın olduğu bölümde bulunan en üstteki kum saati simgesine tıklayıp öğrenebilirsiniz. Tag kurucusu sizi onaylarsa ekranınıza bir anda böyle bir pop-up gelecek. Let's go butonuna basarak tagınızı kullanıcı adınızın yanınıza takabilirsiniz.
IMG_20240817_185908.png

Buraya kadar okuduysanız teşekkürler :)

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hangi simge anlamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hangi simge anlamadım
Tamam anladım şimdi. Bunları kendimiz ayarlıyamıyor muyuz guild kendi mi veriyor

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom
Bu tagları DC sunucum varsa oluşturabiliyor muyum ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Yusuf Gugen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Top Bottom