Neler Yeni

Discord Nitro Alamıyorum Kartta sorun var

Kayra0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kayra
Epic Games üzerinden hesaba nitro almaya çalışıyorum. Kart bilgilerimi giriyorum (ininal),telefona kod atıyor, onuda giriyorum başlangıç yerine geri atıyor. Sonra kart hatalı diyor. Bende internet üzerinden test kartlarını girmeye çalışıdum, şimdide çok satın alıım yapmaya çalıştın biraz bekle diyor. Çıldıracağım. Bildiğiniz çözüm varmı ?

Entsetzen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
İsimsiz.
Epic Games üzerinden hesaba nitro almaya çalışıyorum. Kart bilgilerimi giriyorum (ininal),telefona kod atıyor, onuda giriyorum başlangıç yerine geri atıyor. Sonra kart hatalı diyor. Bende internet üzerinden test kartlarını girmeye çalışıdum, şimdide çok satın alıım yapmaya çalıştın biraz bekle diyor. Çıldıracağım. Bildiğiniz çözüm varmı ?
Paycell'in deneme kartlarından biri çalışıyordu ama hangisiydi unuttum. :(

Fireman37

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Kadir Tuna Karasu
Bana mail gelmiyor o yüzden alamiyorum

coLSwaG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Eren Güler
Kartında en az 1 dolar olması lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bana mail gelmiyor o yüzden alamiyorum
Bana da gelmiyordu bugün geldi.

Entsetzen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
İsimsiz.
Kartında en az 1 dolar olması lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bana da gelmiyordu bugün geldi.
@coLSwaG saygıdeğer arkadaşımız çok doğru bir cevap vermiş. Email'e kod biraz geç geliyor. Eğer koda hiçbir şekilde ulaşamazsanız ben de belki size yardım edebilirim.

Top Bottom