Neler Yeni

discord nitro yükseltme

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Eagle
beyler selamlar ben daha debin ucuz nitroyu aldım 30 tliilk olanı ama istediğim gibi değil şimdi o 75 tllik olanı almak istiyorum ve de bunu nasıl yapacağım ben şöyle bi yol buldum discordun ayarlarına gidiyorum abonelikler diyorum plan değiştir diyicem ama aklımda şöyle bir soru var ben şimdi plan değiştirirsem benden 30 tl kesti ya karta o 30 yi iade edip karttan 75 tl çekicek yoksa 70-30 dan 40 tl mi çekicek ne yapıcak

Livaković

80+ Silver
beyler selamlar ben daha debin ucuz nitroyu aldım 30 tliilk olanı ama istediğim gibi değil şimdi o 75 tllik olanı almak istiyorum ve de bunu nasıl yapacağım ben şöyle bi yol buldum discordun ayarlarına gidiyorum abonelikler diyorum plan değiştir diyicem ama aklımda şöyle bir soru var ben şimdi plan değiştirirsem benden 30 TL kesti ya karta o 30 yi iade edip karttan 75 TL çekicek yoksa 70-30 dan 40 TL mi çekicek ne yapıcak
direk 75 çekecek kanka birde 30 liralık nitro yok artık clasic nitro var oda 40 tl ondan bahsediyorsun muhtemelen
Mesaj otomatik birleştirildi:

beyler selamlar ben daha debin ucuz nitroyu aldım 30 tliilk olanı ama istediğim gibi değil şimdi o 75 tllik olanı almak istiyorum ve de bunu nasıl yapacağım ben şöyle bi yol buldum discordun ayarlarına gidiyorum abonelikler diyorum plan değiştir diyicem ama aklımda şöyle bir soru var ben şimdi plan değiştirirsem benden 30 TL kesti ya karta o 30 yi iade edip karttan 75 TL çekicek yoksa 70-30 dan 40 TL mi çekicek ne yapıcak
faturalandırma ksımndan direk iade seçeneği var iade talep edebilirsin para geldiği zaman 0dan 75 liralık olanı alırsın da nitroya 75 lira vermek bana kalırsa saçmalık

• Beğen
Reaksiyonlar: egle

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Eagle
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
direk 75 çekecek kanka birde 30 liralık nitro yok artık clasic nitro var oda 40 TL ondan bahsediyorsun muhtemelen
Mesaj otomatik birleştirildi:

faturalandırma ksımndan direk iade seçeneği var iade talep edebilirsin para geldiği zaman 0dan 75 liralık olanı alırsın da nitroya 75 lira vermek bana kalırsa saçmalık
Nasıl para iadesi isteyecem tam anlatırmısın

Top Bottom