Neler Yeni

Discord 'Telefon Discord Hesabından Kaldırıldı' Maili

Ratorest

80+ Silver
Az önce discorddan bir mail geldi
Telefon numaranı discord hesabından kaldırdık diye
1675348920574.png

Ama ben kaldırmadım telefon numarasını tekrardan eklemek istediğimde bu telefon numarası başka bir hesapta kullanılıyor diyor nasıl telefon numaramı kurtarabilirim

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,281
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
discord destek ile iletişime geç

Ratorest

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
discord destek ile iletişime geç
ticket attım ama bunu yazdılar
Karışıklık için çok üzgünüm. Bir telefon numarasının Discord hesabını değiştirmesi için, numaranın mobil cihazına gönderilen 6 haneli bir SMS ile doğrulanması gerekir. 6 haneli kod alındığında, Discord uygulamasına bir kez daha manuel olarak girilmesi gerekmektedir.

Maalesef, numara bir Discord yeni hesabında manuel olarak doğrulandıktan sonra, destek ekibimiz bu değişikliği hesaplarda manuel olarak tersine çeviremiyor.

bana kod gelmeden nasıl telefon numaram hesaptan kaldırılıyor ya

Kiritoほ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
441
İsim
Yamaç Koçovalı
ticket attım ama bunu yazdılar
Karışıklık için çok üzgünüm. Bir telefon numarasının Discord hesabını değiştirmesi için, numaranın mobil cihazına gönderilen 6 haneli bir SMS ile doğrulanması gerekir. 6 haneli kod alındığında, Discord uygulamasına bir kez daha manuel olarak girilmesi gerekmektedir.

Maalesef, numara bir Discord yeni hesabında manuel olarak doğrulandıktan sonra, destek ekibimiz bu değişikliği hesaplarda manuel olarak tersine çeviremiyor.

bana kod gelmeden nasıl telefon numaram hesaptan kaldırılıyor ya
Dostum sana kod gelmemiş çünkü otomatik olarak kaldırmışlar kaldırmalarının sebebi de farklı bir hesapta numaranın kullanıldığını söylemeleri ikinci bir hesabın varsa ve bu hesaba girdiyseniz numarayı diğer hesaptan otomatik kaldırmıştır
Eğer hayır benim ikinci bir hesabım yok diyorsanız işte asıl sorun burada

Top Bottom