Berkyozclk 80+ Bronze Katılım 28 Temmuz 2023 Mesajlar 1,157 19 Şubat 2024 #1 arkadaşlarla konuşurken ses değiştirmek istiyorum mesela hype arada ses değiştiriyo onu nasıl yaparım
arkadaşlarla konuşurken ses değiştirmek istiyorum mesela hype arada ses değiştiriyo onu nasıl yaparım
Kıvanç🖱️ 80+ Silver Bu Kullanıcının Doğum Günü! Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 2,475 Dahası Reaksiyon skoru 1,722 İsim Kıvanç İlgilendiği Kategoriler Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler 19 Şubat 2024 #2 Berkyozclk yazmış: arkadaşlarla konuşurken ses değiştirmek istiyorum mesela hype arada ses değiştiriyo onu nasıl yaparım Devamı için tıklayın... gibi programlar ile yapılıyormuş google a yazınca çıkıyor zaten. Youtube videoları da var. Oradan bakıp yapabilirsin.
Berkyozclk yazmış: arkadaşlarla konuşurken ses değiştirmek istiyorum mesela hype arada ses değiştiriyo onu nasıl yaparım Devamı için tıklayın... gibi programlar ile yapılıyormuş google a yazınca çıkıyor zaten. Youtube videoları da var. Oradan bakıp yapabilirsin.