Discord'da banlandığım sunucuya nasıl girebilirim ?

Dolar Bey

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,218
Arkadaşlar sa
Discordda SÖZDE reklam yaptığım sunucudan kalıcı olarak banlanmıştım. (Tahminen 4-5 ay olmuştur)

Bu sunucuya tekrar girmenin bir yolu varmıdır ?

Reklam dediğim sunucu reklamı falan değil bi uygulama hesabı verecektim bedavaya (Bi dolandırıcılık yok vereceğim hesap ve şifre.)

Arkadaşlar sa
Discordda SÖZDE reklam yaptığım sunucudan kalıcı olarak banlanmıştım. (Tahminen 4-5 ay olmuştur)

Bu sunucuya tekrar girmenin bir yolu varmıdır ?

Reklam dediğim sunucu reklamı falan değil bi uygulama hesabı verecektim bedavaya (Bi dolandırıcılık yok vereceğim hesap ve şifre.)
Yeni hesap açmak :D?

@ScroysT @rdeM @Reaned Yine banlandım 🥳
Neymiş efenim kuralları okumaMIŞım OKUDUM ama uygulama reklamı yazmıyordu.

operadan git vpn aç yan hesapla vpn açıkken gir oraya sonra vpni kapat o hesapıda discord uygulamasına girip ordan devam edersin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangi dc
DA

Güzel taktik deneyeceğim.

@ScroysT @rdeM @Reaned Yine banlandım 🥳
Neymiş efenim kuralları okumaMIŞım OKUDUM ama uygulama reklamı yazmıyordu.
Dostum bende 10 k lık bir sunucuda yetkiliyim bende olsam bende banlardım reklam reklamdır bunun bir kategorisi yoktur orada reklam yasaktır diyorsa bütün reklamlar yasaktır. İlla özel olarak uyguöama reklamı vs. yazacak değil haklı yere banlanmışsın banladın diye yan hesapla sunucuya girmeye çalışma TOS kurallarına aykırı biri şikayet ederse hesabın kapanır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Da nın discord sunucusunun linkini atar mısınız btw

Dostum bende 10 k lık bir sunucuda yetkiliyim bende olsam bende banlardım reklam reklamdır bunun bir kategorisi yoktur orada reklam yasaktır diyorsa bütün reklamlar yasaktır. İlla özel olarak uyguöama reklamı vs. yazacak değil haklı yere banlanmışsın banladın diye yan hesapla sunucuya girmeye çalışma TOS kurallarına aykırı biri şikayet ederse hesabın kapanır.
Reklam sayılırmı bilemiyorum,olay şöyle;
Ceza'nın o akşam konseri vardı ben bileti almıştım (Bu konser sanaldan) ama bir süre sonra bi olay oldu ve keyfim çok kaçmıştı.
Bende bilet boşa gitmesin diye birisine vereyim dedim,arkadaşım olmadığı için discord sunucularının birinden birisine vericektim.
Gidipte "Arkadaşlar bedava Ceza konseri izlemek isteyen varmı ?" diye şüphelendirici bir şey yazmamıştım direk hesabın mail ve şifresini vereceğimi söylemiştim sonra direk ban yemişim :(

Donanım arşivi dc için çaba sarf etmek saçma ortamı çok kötü

Geri