Neler Yeni

Discordda çalışan kablosuz kulaklık önerisi

Kekstra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
can
Merhaba arkadaşlar. Elimde sound liberty 53, anker soundcore q10 gibi kaliteli bluetooth kulaklıklar olmasına rağmen discordda berbat perfomansları var.

Discordda rahat ses iletmesi ve çalışması için sanırım 2.4 ghz usbli kulaklık lazım, ne önerirsiniz?

K4NSU

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
ömer burak kansu
discorda daki ses ayarlarıyla oynamayı denedinmi

K4NSU

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
ömer burak kansu
hm anladım hocam bende blackshark v2 2023 var kablosuz kulaklık dc bi sıkıntı yaşıyordum ayarlarla oynadığımda düzelmişti ondan dedim kg

BeKo'O

80+ Silver
Discord ve windows ses ayarlarını ve özelleştirmelerini geçersiz kılmak dışında başka yapılabilecek bir şey yok gibi duruyor. Raw ses hala daha bozuksa kulaklığın veya windowsun ses sürücüleri ile ilgili bir hata olabilir tekrar kurmak denenebilir veya başka bilgisayarda deneme yapabilirsiniz. Bütün ayarlar geçersiz kılındıysa bir de tam tersini deneyip bütün üçüntü parti ses özelleştirmelerini açarak sesi test etmelisiniz. Nvidia broadcast kullanıyorsanız devre dışı bırakın kullanmıyorsanız kullanmayı deneyebilirsiniz. Önce başka bir cihazda deneyip sorunun kulaklık ya da bilgisayardan mı kaynakladığını teyit etmeniz gerekiyor. Discordda çalışan bir kablosuz kulaklık diye özelleştirilmiş bir kulaklık yok Q10 arkadaşım kullanıyordu onda bi sıkıntı yoktu. Bütçe belirtir iseniz ona göre bir kablosuz kulaklık önerebiliriz.

Top Bottom