Neler Yeni

Discord'daki sayı ban tuzağına düştüm

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,177
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Discord'da yeni çıkan bir tuzak var size bir soru soruyorlar mesela ''Güneş Sisteminde kaç gezegen var?'' sizde masum gibi buna 8 dediğinizde soruyu değiştirip ''Kaç yaşındasın?'' yapıyorlar ve sizi discorda raporluyorlar. Fotoğraftaki düzenlendi yazısı kimsenin umrunda olmuyor ve hesabınız banlanıyor. Ben bu tuzağı bilmeme rağmen dikkatsizliğime geldi ve bu tuzağa düştüm. Hem bilmeyenler için bilgilendirme amaçlı olsun dedim hem de bilenlerden de destek istiyorum ne yapabilirim? Hesabım banlanmadı ve 2017 hesabı olduğundan bir şey olmasından korkuyorum ne yapabilirim?

aeyldrmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Ahmet Emir
Instagram
a.e.yldrmm
Steam
aeyldrmm
Facebook
a.e.yldrmm
Discord'da yeni çıkan bir tuzak var size bir soru soruyorlar mesela ''Güneş Sisteminde kaç gezegen var?'' sizde masum gibi buna 8 dediğinizde soruyu değiştirip ''Kaç yaşındasın?'' yapıyorlar ve sizi discorda raporluyorlar. Fotoğraftaki düzenlendi yazısı kimsenin umrunda olmuyor ve hesabınız banlanıyor. Ben bu tuzağı bilmeme rağmen dikkatsizliğime geldi ve bu tuzağa düştüm. Hem bilmeyenler için bilgilendirme amaçlı olsun dedim hem de bilenlerden de destek istiyorum ne yapabilirim? Hesabım banlanmadı ve 2017 hesabı olduğundan bir şey olmasından korkuyorum ne yapabilirim?
Mağara. Discord'a mesaj düzenleme özelliği geldiğinden beri olan bir şey bu zaten. Yapılacak bir şey yok, bu durumda ban yersen istediğin kadar çabala istersen kimlik fotoğrafını gönder açmıyorlar maalesef.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,898
İsim
Emre siyah
yaş doğrulaması için kimlik fotoğarfı istiyolar yazdım ben supporta

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,177
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,898
İsim
Emre siyah

Reav

80+ Silver
Benim başıma geldi kimlik ve fotoğraf attım banım açıldı.
sizinde mi başınıza geldi bu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mağara. Discord'a mesaj düzenleme özelliği geldiğinden beri olan bir şey bu zaten. Yapılacak bir şey yok, bu durumda ban yersen istediğin kadar çabala istersen kimlik fotoğrafını gönder açmıyorlar maalesef.
Benimkini açtılar

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,177
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim başıma geldi kimlik ve fotoğraf attım banım açıldı.
yaşı erkenden doğrulamanın bir yolu var mı hesabım ban yemeden şimdi doğrulamamın imkanı var mıdır sizce

Reav

80+ Silver
yaşı erkenden doğrulamanın bir yolu var mı hesabım ban yemeden şimdi doğrulamamın imkanı var mıdır sizce
Doğrula bence şimdiden çoğu kişinin banını açmıyorlar

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,177
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas