Neler Yeni

Discord'u tamamen kaldıramama sorunu

BeroGreen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
RTX 3050Ti
Merhaba arkadaşlar, Discord'u bilgisayarımdan tamamen kaldırmış olmama rağmen (localappdata, appdata vs her yerden) her açılışta virüs misali 2-3 dakika sonra bir anda ekranda beliriveriyor. Bu durum benim aşırı sinirimi bozdu ve canımı sıktı. Bilgisayarda Discord'un "D" si bile bulunmazken nasıl bu lanet uygulama gelip açılıyor? Yardımcı olursanız sevinirim.

Screenshot_1.png
1691145867795.png
1691145958254.png
1691146010467.png

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,503
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Orası arama motoru desem.

kupır

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Mustafa SAĞDIÇ
Steam
mstfsgdc
Twitter
sagdic
Discord
mstfsgdc
Ekranda beliriyor derken update ekranı mı geliyor yoksa komple Discord hesabınıza girilmiş şekilde Discord mu geliyor?

BeroGreen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
RTX 3050Ti
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Orası arama motoru desem.
Hocam, orada yüklü olan uygulamalarımı yazınca gösteriyor. Hatta bilgisayarımda şu anda yüklü olmayan Far Cry 3'ün save dosyalarını bile buldu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekranda beliriyor derken update ekranı mı geliyor yoksa komple Discord hesabınıza girilmiş şekilde Discord mu geliyor?
Bayağı bildiğiniz Discord açılıyor ve "Hesabına giriş yap." diyor.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,503
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Hocam, orada yüklü olan uygulamalarımı yazınca gösteriyor. Hatta bilgisayarımda şu anda yüklü olmayan Far Cry 3'ün save dosyalarını bile buldu.

Bayağı bildiğiniz Discord açılıyor ve "Hesabına giriş yap." diyor.
Uygulama bulmamış zaten. Web sonuçları diye yazıyor orada.

BeroGreen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
RTX 3050Ti
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uygulama bulmamış zaten. Web sonuçları diye yazıyor orada.
Evet, yani bu SS'i alarak anlatmak istediğim görünürde uygulamanın yüklü olmadığı. Fakat (şu anda elimde SS yok) bilgisayarımı her açtığımda Discord açılıyor ve giriş yapmamı istiyor.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,503
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Evet, yani bu SS'i alarak anlatmak istediğim görünürde uygulamanın yüklü olmadığı. Fakat (şu anda elimde SS yok) bilgisayarımı her açtığımda Discord açılıyor ve giriş yapmamı istiyor.
Görev yöneticisindeki başlangıç uygulamaları kısmında görünüyor mu? Eğer yoksa belki WEB sürümü açılıyordur taracıyıdan.

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Görev yöneticisinde başlangıç bölümünde otomatik açılma gözüküyor mu? Ben discord kullanmama rağmen otomatik kendisi açılmıyor asla ben işim olup açmadıkça.

BeroGreen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
RTX 3050Ti
Görev yöneticisindeki başlangıç uygulamaları kısmında görünüyor mu? Eğer yoksa belki WEB sürümü açılıyordur taracıyıdan.
Dikkat ederseniz başlangıç uygulamalarının olduğu bir SS'i ekledim. Normalde Discord "Update" adı altında başlangıçta görünürdü yüklüyken. Şu an hiçbir şekilde başlangıçta yok. localappdata'dan, appdata'dan kalıntılarını da sildim.

Opera GX kullanıyorum ama hiç tarayıcıdan girmedim. Tarayıcıdan açılsa Opera'dan bağımsız bir şekilde çalışacağını düşünmüyorum.

BeroGreen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
RTX 3050Ti
Arkadaşlar lütfen bilgisi olanlar yardım etsin ya da bir fikriniz varsa söyleyin. Yine oldu.
1691224191721.png

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Merhaba arkadaşlar, Discord'u bilgisayarımdan tamamen kaldırmış olmama rağmen (localappdata, appdata vs her yerden) her açılışta virüs misali 2-3 dakika sonra bir anda ekranda beliriveriyor. Bu durum benim aşırı sinirimi bozdu ve canımı sıktı. Bilgisayarda Discord'un "D" si bile bulunmazken nasıl bu lanet uygulama gelip açılıyor? Yardımcı olursanız sevinirim.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
pp ye bak SAHFDHFASDFFASDHFASD kaybol faşo

Top Bottom