Neler Yeni

Dişe kanal tedavisi yaptırdım

Lux0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Çağtay
arkadaşlar çarşamba akşamı kanal tedavisi yaptırdım dişe cuma gecesi 12 de başladı ağrı cmt oğlen 3 e kadar sürdü oyle bir ağrıdiki daha once böyle bir ağrı görmedim ağrı kulaklarıma felan vurdu cmt oğlen doktora gittim doktor gecici kanal yaptım dedi şimdi kalıcı yapacam dedi kalıcı kanal yaptı birdaha ağrı olmaz dedi ilaçları kullan dedi dişime ara ara ağrı giriyor normal mi yardımcı olur musunuz

ekrem imaro

80+ Bronze
doktorunuza güvenin,arada ağrı olur ve geçer dediyse geçer.

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ölücüadam42
arkadaşlar çarşamba akşamı kanal tedavisi yaptırdım dişe cuma gecesi 12 de başladı ağrı cmt oğlen 3 e kadar sürdü oyle bir ağrıdiki daha once böyle bir ağrı görmedim ağrı kulaklarıma felan vurdu cmt oğlen doktora gittim doktor gecici kanal yaptım dedi şimdi kalıcı yapacam dedi kalıcı kanal yaptı birdaha ağrı olmaz dedi ilaçları kullan dedi dişime ara ara ağrı giriyor normal mi yardımcı olur musunuz
Dolgu yapınca bile garibim diş tribe giriyor ağrıyor bir süre kanal tedavisinde de 2-3 hafta ağrı olabilir bildiğim kadarıyla

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,664
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427
bende aynılarını yaşadım işlem biteli aylar oluyor ama halen daha ağrı çekiyorum bazen normaldir ağrılarınızın olması doktorunuz adam akıllı bir yer ise güvenin

Lux0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Çağtay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende aynılarını yaşadım işlem biteli aylar oluyor ama halen daha ağrı çekiyorum bazen normaldir ağrılarınızın olması doktorunuz adam akıllı bir yer ise güvenin
özelden yaptırdım hocam ilk 3 gün ilk seansta çok ağrıdı 2. seans dan sonra ağrı hafifledi bir kaç güne geçer mi acaba

şahin doğan

80+ Platinum
Geçiçi kanal tedavi diye bir şeyi ilk defa duyuyorum. Muhtemelen ilkinde başarılı bir operasyon yapamayıp sinirleri tamamen temizleyemedi, 2 kere yaptı.

İnFless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Yağız Çelik
1 sene önce falan çok derin bi dolgu yapılmıştı ondan sonra her yemek yediğimde sızlamalar sıcak soğuk temasında hassasiyet oluyordu 1-2 hafta sonra hepsi geçti biraz zaman tanıyın

• Beğen
Reaksiyonlar: Lux0
Top Bottom