Dişimde Çukur Var???

Clayz

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,266
Arkadaslar ondekı 2 dısımde cok ufak nokta cukur var dokununca hıssedıyorum gorunuste sınırımı bozuyo yanı yenı farkettım alt olsa tamam kırılır edılırde ustte nasıl oldu bu faremı kemırdı dısımmı erıdı ne oldu anlamadım estetık dolgu normalde kırık kısımlara yapılıyo o kafar ufak yere yapılır mı? asagıdakı fotoya bakın

Ekler

• Screenshot_327.png
    Screenshot_327.png
    21.7 KB · Hit: 49
Herhangi bir diş hekiminden randevu al, birkaç dakikalık işlem..

Görmeden net bir yorum yapmak net değil fakat çukurdan kastın kırıksa ve çürük de varsa kanal tedavisine gidilecektir. Diş hekimine gidip sordurabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Görmeden net bir yorum yapmak net değil fakat çukurdan kastın kırıksa ve çürük de varsa kanal tedavisine gidilecektir. Diş hekimine gidip sordurabilirsin.
Yanlış anlamışım kusura bakmayın. Ben azı dişinizin içinde kırık şeklinde çukur var sandım. Sizin dediğiniz farklı bir şeymiş. Diş minesi aşınması olabilir sizdeki.
1744551112149.png

Bende diş teli tedavisinden dolayı dişlerin üzerine çukurlar tırtıklar var.O kadar küçük çukurdan bir şey olmaz bence dolguyla falan uğraşma.

Bende diş teli tedavisinden dolayı dişlerin üzerine çukurlar tırtıklar var.O kadar küçük çukurdan bir şey olmaz bence dolguyla falan uğraşma.
bır ara curuk ıcın gıdıcem onuda aradan cıkarırım dıye dusunuyorum dolgu zaten oraya olurmukı ust kısım ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,431
Üyeler
183,428
Son üye
Rzgar23
Geri