Neler Yeni

Disipline Gider Miyim ?

Ryuga Kishatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Ryuga Kishatu
Merhabalar bu gün okulda 2 sınavımız vardı dün gece onlara çalışırken teslim etmem gereken bir ödevin son tarihi olduğunu unuttum ve okulda öğrenince ders başlamadan yapmaya çalıştım yetişmeyince telefonumu teslim etmedim teneffüste ödevimi yaparken hoca yakaladı ve aldı telefonumu çıkışta müdür yardımcısından telefonu almaya gittim disipline gideceğimi söyleyip telefonumu verdi tutanak imzalayacak mıyım ve ya ailem gelecek mi diye sorduğumda hayır ben direkt geçireceğim dedi böyle yapabiliyor mu ya da beni korkutmak için mi söyledi daha öncedende hiç bir disiplin cezam, uyarım vs. yok bu konuda bilgisi olan arkadaş varsa anlatabilir mi ayrıca disiplin alıp almadığımı nasıl kontrol edebilirim ?

Juiclair0

80+ Silver
Merhabalar bu gün okulda 2 sınavımız vardı dün gece onlara çalışırken teslim etmem gereken bir ödevin son tarihi olduğunu unuttum ve okulda öğrenince ders başlamadan yapmaya çalıştım yetişmeyince telefonumu teslim etmedim teneffüste ödevimi yaparken hoca yakaladı ve aldı telefonumu çıkışta müdür yardımcısından telefonu almaya gittim disipline gideceğimi söyleyip telefonumu verdi tutanak imzalayacak mıyım ve ya ailem gelecek mi diye sorduğumda hayır ben direkt geçireceğim dedi böyle yapabiliyor mu ya da beni korkutmak için mi söyledi daha öncedende hiç bir disiplin cezam, uyarım vs. yok bu konuda bilgisi olan arkadaş varsa anlatabilir mi ayrıca disiplin alıp almadığımı nasıl kontrol edebilirim ?
Ya kanka git disipline ne olacak bu kadar kasmayın

Ryuga Kishatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Ryuga Kishatu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ya kanka git disipline ne olacak bu kadar kasmayın
kanka kasmaktan değil yinede hiç bir uyarım olmadan direkt disiplin doğru mu ve aile ve tutanak olmadan gönderebiliyor mu onu merak ediyorum gidersemde yapacak bir şey yok

Neayix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ervin Berk KARA
Uyarı devamında verilir ama diğer türlü vermeyebilir bilgim yok ama disipline gidemezsin yasak disipline göndermeleri çünkü böyle bir kural yok diye biliyorum.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Herhangi bir disiplin durumunda aileye bilgi verilir.
Durumunu düzgünce izah ettiysen sıkıntı çıkmaz.

Bura.K

80+ Silver

Ryuga Kishatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Ryuga Kishatu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kağıt gibi bir şey imzallattırırlar. İmzalatmadıysalar disiplinlik değilsindir.
Ayrıca böyle basit sebepler için disiplin kurulunu toplamazlar.

Meslek Lisesi ise bu iş bulma imkanını yarı yarıya düşürür. Ne olursa olsun disiplinlik kötü bir şeydir.
anadolu lisesi
Herhangi bir disiplin durumunda aileye bilgi verilir.
Durumunu düzgünce izah ettiysen sıkıntı çıkmaz.
izah ettirmeden telefonumu verip çıkarttı odadan

.......

80+ Bronze
Abartısız 10-20 defa disipline gittim, sıkıntı etme.

Mert

80+ Silver
Bu telefon mevzusu bana abartılı gelmeye başladı iyice.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,785
Üyeler
164,383
Son üye
craverr
Top Bottom