Çözüldü✓ Disk hataları onarılıyor. Tamamlanması bir saatten fazla sürebilir hatası.

Mr.DzcN

80+
Reaksiyon skoru
115
Dün bilgisayarım bir anda işlevsiz hale geldi ve dondu. Ardından kapatıp açayım belki düzelir düşüncesiyle bilgisayarı kapattım lakin tekrar açamadım. Şimdi de ilk açılış ekranında başlıkta belirttiğim hatayı veriyor. Bunu bekleyeyim mi, düzelir mi? Yoksa başka bir şey mi yapmam gerekli?

Dün bilgisayarım bir anda işlevsiz hale geldi ve dondu. Ardından kapatıp açayım belki düzelir düşüncesiyle bilgisayarı kapattım lakin tekrar açamadım. Şimdi de ilk açılış ekranında başlıkta belirttiğim hatayı veriyor. Bunu bekleyeyim mi, düzelir mi? Yoksa başka bir şey mi yapmam gerekli?
Bekle daha sonra hwinfo ile disk sağlığını kontrol et

bugün aynı sorunu yaşadım HDD için. eğer Windows bu diske kurulu değilse anakarttan söküp masaüstü ortamında görüntü almaya çalışın. Görüntü aldıktan sonra diski geri takıp açmaya çalışın. Açılırsa eğer diskin doluysa biraz boşaltmanı öneririm. Ben sorunumu bu şekilde çözdüm.

hocam bunu nasıl kullanacağım indirdim uygulamayı
Önce flaşa yazdıracaksın sonra o flaşla boot edeceksin sistemi ondan sonra mini windows gelecek disk sağlığına bakacaksın

bugün aynı sorunu yaşadım HDD için. eğer Windows bu diske kurulu değilse anakarttan söküp masaüstü ortamında görüntü almaya çalışın. Görüntü aldıktan sonra diski geri takıp açmaya çalışın. Açılırsa eğer diskin doluysa biraz boşaltmanı öneririm. Ben sorunumu bu şekilde çözdüm.
hdd de olduğunu sanmıştım sorunun fakat onu çıkarınca aynı hatayı verdi yine, sanırım sorun ssd de ve windows da ssd ye kurulu

Windowsun kurulu olduğu diske format attım düzeldi hocam, teşekkürler yardımlarınız için.
Rica ederim. Windowsunuz patlamış yinede disk sağlığını kontrol edin.

Rica ederim. Windowsunuz patlamış yinede disk sağlığını kontrol edin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu şekilde hocam disk sağlıkları, kötü gözükmüyor sanırım.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-10-29 225323.webp
    Ekran görüntüsü 2025-10-29 225323.webp
    12.5 KB · Hit: 5
Geri