Neler Yeni

Display kablo mu HDMI kablo mu?

SharPain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Gökhan
Arkadaşlar merhaba,

165 Hz 1 ms özelliklerinde bir monitörüm mevcut bunu 2. bir ekran olarak kullanmak istiyorum onunla herhangi bir oyun oynamayacağım. Oyun oynarken yanda video müzik sosyal medya vs. amaçlı kullanmak istiyorum.

Oyun oynarken bu monitörün ekran kartımdan çok bir güç harcasın oyunlarda fps düşürsün istemiyorum. Kendime 2M bir görüntü aktarımı kablosu almayı düşünüyorum DisplayPort'a bağlarsam ekran kartından çok güç yer mi ya da HDMI kablosu ile mi bağlamalıyım?

Yoksa iki kablonun da herhangi bir farkı yok mu?

Son düzenleme:

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar merhaba,

165 Hz 1 ms özelliklerinde bir monitörüm mevcut bunu 2. bir ekran olarak kullanmak istiyorum onunla herhangi bir oyun oynamayacağım. Oyun oynarken yanda video müzik sosyal medya vs. amaçlı kullanmak istiyorum.

Oyun oynarken bu monitörün ekran kartımdan çok bir güç harcasın istemiyorum. Kendime 2M bir görüntü aktarımı kablosu almayı düşünüyorum DisplayPort'a bağlarsam ekran kartından çok güç yer mi ya da HDMI kablosu ile mi bağlamalıyım?

Yoksa iki kablonun da herhangi bir farkı yok mu?
DP bağla.

xspinoza

80+
Çok bi fark yok aralarında. Hdmi 2.0 kullanıyorsanız onun üstünden de 165hz alırsınız. Onun dışında gözle görülebilir çok bi fark yok. Güç çekme anlamında iki kabloda aynıdır. Hdmi bağlarsanız eğer monitörünüzde 3.5mm jack girişi varsa bilgisayara bağlamadan direkt monitör üstünden de ses alınırsınız, bu işinize yarayacaksa hdmi böyle bi olayınız yoksa dp bağlayın.

Ferocious

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Erhan İPEK
Instagram
erhan._.ipek
Steam
https://steamcommunity.com/id/erhanbabaiste/
Twitter
f3r0ci0us
Discord
Ferøcious#3169
Reddit
brujhmo
dp kullan

SharPain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Gökhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok bi fark yok aralarında. Hdmi 2.0 kullanıyorsanız onun üstünden de 165hz alırsınız. Onun dışında gözle görülebilir çok bi fark yok. Güç çekme anlamında iki kabloda aynıdır. Hdmi bağlarsanız eğer monitörünüzde 3.5mm jack girişi varsa bilgisayara bağlamadan direkt monitör üstünden de ses alınırsınız, bu işinize yarayacaksa hdmi böyle bi olayınız yoksa dp bağlayın.

Yok monitörü sesten almayacam zaten. Kasama giden DP kablosu kısa o yüzden 2 m bir kabloya ihtiyacım var yenisini alırken DP mi yoksa HDMI mi alsam diye karar verememiştim. Oyunlarda çok güç harcamasın fps düşüşü olmasın diye acaba HDMI mı alsam diye düşümdüm bir fark yok diyor sanırım herkes

xspinoza

80+
Yok monitörü sesten almayacam zaten. Kasama giden DP kablosu kısa o yüzden 2 m bir kabloya ihtiyacım var yenisini alırken DP mi yoksa HDMI mi alsam diye karar verememiştim. Oyunlarda çok güç harcamasın fps düşüşü olmasın diye acaba HDMI mı alsam diye düşümdüm bir fark yok diyor sanırım herkes
Bir fark yok hocam aralarında.

Top Bottom