Basrii
80+ Bronze
arkadaşlar son 1 2 haftaya kadar böyle sorunum yoktu. Sistem boşta çalışırken veya kapalı iken açtığım zaman bi anda no signal diyip display port ile ilgili bir yazı geliyor önüme. Mönitör veya ekran kartında arıza olduğunu düşünmüyorum çünkü farklı bir hdmı ile denediğimde tak diye görüntü geldi fakat benim hdmı kablom çok eski olduğu için ekranda ölü piksel vesaire vardı. Kullandığım dp kabloda kablo ile soket arası bana kalırsa oynamaması gereken bir yer var. Sizce sorun ne olabilir, bana kalırsa kablo kaynaklı çünkü kablom mönitör kutusu içinden bi kabloydu ve kalitesiz duruyor. Kaliteli bir dp kablo almak işimi çözer mi, fikriniz nedir??
Ayrıyeten dün akşam 4 5 kez sistemi açıp kapamama rağmen görüntü gelmemiş dp ile ilgili bir hata vermişti. Sabah sistemi açtım direk görüntü geldi, bana kalırsa bir istikrarsızlık var kablodan kaynaklı...
Ayrıyeten dün akşam 4 5 kez sistemi açıp kapamama rağmen görüntü gelmemiş dp ile ilgili bir hata vermişti. Sabah sistemi açtım direk görüntü geldi, bana kalırsa bir istikrarsızlık var kablodan kaynaklı...