Neler Yeni

Diyanet'ten Şiddet Gören Kadınlara Tavsiyeler!

robin

80+ Silver
tavsiyeleri öyle böyle değil, tam beyin yakan cinsten.
şiddet gören bir kadına konya müftülüğüne bağlı aile ve dini rehberlik bürosundan bir zat aynen şöyle diyor;

“Dayanılmaz hale geldiyse büyüklerinizle istişare edin. allahüteâlâ nisa suresinde buyurur ki; kadın ve erkeğin birer büyükle sıkıntıyı gidermeye çalışsınlar. gençler kestirip atabiliyor. biz diyoruz ki aile büyükleriyle sıkıntıyı aşmaya çalışın.”

Eee yani ne olacak lan süper zeka, kadın yediği dayağı annesine anlatınca anneside gelip damadını mı dövecek.

“elini kaldırdı, daha vurmadı ama endişe ediyorum” diyen bir kadına ise çorum müftülüğünün dahi boyutundaki çalışanı şu şahane, zeka kokan cevabı veriyor;

“uygun dille sebebini sorun. çok büyük bir sorun değil bu, konuşarak çözebilirsiniz. akşam mesela sevdiği şeyleri yaptınız, çayın yanında sakince konuşun.”

hahahaaa. çay diyor lan. çay için sakinleşin diyor.

yine aynı müthiş zekaya sahip diyanet çalışanı “şiddet gördüğümde ne yapmam gerekir’ sorusuna bakın ne cevap veriyor;

“vurursa tepki vermeyin, oradan uzaklaşın. odanıza çekilin. ‘nasıl istiyorsan öyle yapayım’ diye olayı örtmeye çalışın, ama uygun zamanda açın. suçlayıcı dille konuşmayın. ‘nasıl istiyorsun, bilemedim. bilsem öyle yapardım’ gibi konuşun”

polisi aramam gerekir mi sorusuna verilen cevapsa en komik olanı;

“bu tür şeyleri çözersiniz inşallah. allah’a emanet olun”

“çay için, ses etmeyin, polisi de aramayın”
kadına şiddete siyasal islamın resmi temsilcisi olan, 11 milyarı hüpleten, audici, mercedesci başkanlarıyla ünlü diyanetin bulduğu çözüm bu. gülsek mi, ağlasak mı bilemedim.

kaynak
(a)

Dini yanlış anlatırlarsa tabi Ateist, Deist artar...

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege
Gerçekten dalga mı geçiyorlar?
Yorum yapmayacağım.
Hadisi şerifler:
(Bir mümin, kötü huylu diye hanımına kızmasın! İyi huyu da olur.) [Müslim]

(Kadın, zayıf yaratılışlıdır. Zayıflığını susarak yenin! Evdeki kusurlarını görmemeye çalışın!)
[İbni Lal]

(Hanımı ile iyi geçinip şakalaşanı Allahü teâlâ sever, rızklarını artırır.) [İ.Lâl]

(En iyi Müslüman, hanımına en iyi davranandır. İçinizde, hanımına en iyi davranan benim.) [Nesai]

(Hanımına güler yüzle bakan erkeğin defterine, bir köle azat etmiş sevabı yazılır.)
[R.Nasıhin]

(Kadınlara ancak asalet ve şeref sahibi kimse değer verir. Onları ancak kötü ve aşağılık kimseler hor görür.) [İ.Asakir]

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
şiddet gören bir kadına konya müftülüğüne bağlı aile ve dini rehberlik bürosundan bir zat aynen şöyle diyor;

“Dayanılmaz hale geldiyse büyüklerinizle istişare edin. allahüteâlâ nisa suresinde buyurur ki; kadın ve erkeğin birer büyükle sıkıntıyı gidermeye çalışsınlar. gençler kestirip atabiliyor. biz diyoruz ki aile büyükleriyle sıkıntıyı aşmaya çalışın.”

Eee yani ne olacak lan süper zeka, kadın yediği dayağı annesine anlatınca anneside gelip damadını mı dövecek.

“elini kaldırdı, daha vurmadı ama endişe ediyorum” diyen bir kadına ise çorum müftülüğünün dahi boyutundaki çalışanı şu şahane, zeka kokan cevabı veriyor;

“uygun dille sebebini sorun. çok büyük bir sorun değil bu, konuşarak çözebilirsiniz. akşam mesela sevdiği şeyleri yaptınız, çayın yanında sakince konuşun.”

yine aynı müthiş zekaya sahip diyanet çalışanı “şiddet gördüğümde ne yapmam gerekir’ sorusuna bakın ne cevap veriyor;

“vurursa tepki vermeyin, oradan uzaklaşın. odanıza çekilin. ‘nasıl istiyorsan öyle yapayım’ diye olayı örtmeye çalışın, ama uygun zamanda açın. suçlayıcı dille konuşmayın. ‘nasıl istiyorsun, bilemedim. bilsem öyle yapardım’ gibi konuşun”

kadına şiddete siyasal islamın resmi temsilcisi olan, 11 milyarı hüpleten, audici, mercedesci başkanlarıyla ünlü diyanetin bulduğu çözüm bu. gülsek mi, ağlasak mı bilemedim.

kaynak
(a)

En ufak sorunda polisin aranmasını doğru bulmuyorum boşanmalar çok arttı bunun önüne geçilmesi gerekiyor. Bunu yaparken şiddetide meşru hale getirmeden yapmak lazim. Toplumu özentilik ve saçma sapan aşk dizileri bozdu.

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
En ufak sorunda polisin aranmasını doğru bulmuyorum boşanmalar çok arttı bunun önüne geçilmesi gerekiyor. Bunu yaparken şiddetide meşru hale getirmeden yapmak lazim. Toplumu özentilik ve saçma sapan aşk dizileri bozdu.
Yahu boşanmaların neden önüne geçmek gerekiyor? 2 insan ömür boyu mutsuz yaşayacağına boşansın daha iyi. Çevreye de mutsuzluk verecek çocuklarına da. Size giren çıkan ne? Mutsuz çiftler görmek hoşunuza mı gidiyor?

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,808
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu

kaynak
(a)

Tedbir dinimizde önemli şiddet olayları varsa Tedbir alınır polis aranır dicem Adalet YOK Bu ülkede o yüzden bu müftüler doğru demişler gülmeye gerek yok

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Yahu boşanmaların neden önüne geçmek gerekiyor? 2 insan ömür boyu mutsuz yaşayacağına boşansın daha iyi. Çevreye de mutsuzluk verecek çocuklarına da. Size giren çıkan ne? Mutsuz çiftler görmek hoşunuza mı gidiyor?
Boşanan o insanlarin 10 kisiden 7 si hayati boyunca mutlu olamıyor. O kadar absürt sebeblerden insanlar boşaniyor ki yapılan emeğe giden paraya yazık bir düğün salonu 30 bin lira olmuş. Evlen boşan malın ikiye bölünüyor karşi taraf hak sahibi oluyor nafaka işi var pozitif ayrimcilik var sence bunlar göz ardı edilecek konular mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çocuk yapıyorlar boşanıyor o günahsiz kundakta ki bebenin suçu günahı mı var hayatı boyunca bir tarafı eksik olacak. Herkes evlenebilir ama herkes anne baba olamaz cocuğu yapmasini biliyorsan sahip olmasinida bileceksin. İnsan evladı diğer hayvanlar gibi değildir bırak sokağa ölür gider muhtaç doğar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,278
Üyeler
165,324
Son üye
melihkaya
Top Bottom