priwchu
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 789
- İsim
- ozan canbaşal
eskiden milli sporcuydum.yaklaşık 3 ila 4 yıldır gitmiyorum.ve artık eski vücudumdan eser kalmadıgını gördüm.ve diyete ve spora başladım.ce diyet listem;
sabah= 3 yumurta 10 zeytin dilim kepekli ekmek ve yeşillik.sabah kahvaltısını sabah 7:00'da yapıyorum.
öglen=1 tabak sebze yemegi,1tabak pilav,1kase yogurt,10 adet fındık yiyorm.öglen yemegi saati,12:00'da
akşam:1 tabak balık yada sebze yemegi,1 tabak pilav,1 kase yogurt.(eger balık yersem yogurt yemiyorum akşam yemeginde)akşam yemegi saati,17:00'da
spor saatleri;
sabah saat 9'da 30 dk yürüyüş,ardından 10 dk orta düşük cardio.
öglen,50 dk'lik orta düzey full body antreman,antreman sonu 10 dk hiit cardio,sizce daglıklı mı?önerilere açıgım.
ve asıl konu açma sebebim,diyeti nasıl daha lezzetli yapabilirim?
sabah= 3 yumurta 10 zeytin dilim kepekli ekmek ve yeşillik.sabah kahvaltısını sabah 7:00'da yapıyorum.
öglen=1 tabak sebze yemegi,1tabak pilav,1kase yogurt,10 adet fındık yiyorm.öglen yemegi saati,12:00'da
akşam:1 tabak balık yada sebze yemegi,1 tabak pilav,1 kase yogurt.(eger balık yersem yogurt yemiyorum akşam yemeginde)akşam yemegi saati,17:00'da
spor saatleri;
sabah saat 9'da 30 dk yürüyüş,ardından 10 dk orta düşük cardio.
öglen,50 dk'lik orta düzey full body antreman,antreman sonu 10 dk hiit cardio,sizce daglıklı mı?önerilere açıgım.
ve asıl konu açma sebebim,diyeti nasıl daha lezzetli yapabilirim?