Neler Yeni

Diyette önerebileceğiniz içecekler.

Crpy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
İsmail
Merhabalar, hepinize iyi günler diliyorum.
Benim boyum 168 şuan 74.5 kiloyum. Şu anda kilo vermekteyim iki hafta önce 76 kiloydum. Günlük 1000 kaloriden fazla almamaya çalışıyorum. Artı olarak bunun yanında egzersiz de yapmak isterdim ama nefes nefese kalınca ve vücudu zorlayınca başım ağrıyor. Soruma gelecek olursak genellikle masa başındayım ve çalışırken sürekli bir şeyler içmek istiyorum. Kalorisi düşük kilo aldırmayacak ne içebilirim?
(Bir de yedigün markasının "özel lezzet " adı altında ürettiği üzerinde yazdığına göre "tatlandırıcı içerir/şekersiz" ve Enerji ve Besin öğeleri tablosu kısmında 250 ml de 3 kalori olduğu iddia edilen ürünü içmem diyeti olumsuz etkiler mi?)

Ekler

• IMG_20230819_141450.jpg
    IMG_20230819_141450.jpg
    2.4 MB · Hit: 41

akagoblin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Berk
Dostum diyette yapay tatlandırıcı içecekleri kola zero gibi bence canın tatlı çekince iç
Kalorisi az önerebileceğim şekersiz sert kahveler metabolizmayı hızlandırır
Yeşil çay,maden suyu, vs..

• Beğen
Reaksiyonlar: Crpy

Crpy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
İsmail
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum diyette yapay tatlandırıcı içecekleri kola zero gibi bence canın tatlı çekince iç
Kalorisi az önerebileceğim şekersiz sert kahveler metabolizmayı hızlandırır
Yeşil çay,maden suyu, vs..
Şekersiz kahve maalesef içemiyorum gün boyu midemde rahatsızlık oluşturuyor ama yeşilçay, maden suyunu denerim

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,565
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Su hariç neredeyse bütün içeceklerde sıkıntılı şeyler var kilo yapan filtre kahve olabilir yağ yakıcı özelliği var ben çalışırken su içiyorum bol bol şekerli asitli içecekler sana kilo olarak geri döner haberin olsun

• Beğen
Reaksiyonlar: Crpy
Top Bottom