Neler Yeni

Dizüstü bilgisayardan yayın yapılır mı?

brkkky1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Burak Akkaya
Merhabalar, şu sıralar yayın yapmaya hevesim var. Cihazım monster tulpar t7 v25.1 bilgisayarimin ekran karti rtx 3060 6gb, islemcisi intel core i7 10800h bu cihazdan yayin yaparken cok problem yaşar miyim?

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,939
İsim
Mert Metshi
Yayın yapılır ama çok problem yaşar mısınız bilmiyorum

brkkky1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Burak Akkaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Laptoplar, masaustlerine nazaren daha cok ısındıgı icin bir sorun yaşarmışım gibi geliyor ama bilemiyorum, bir de ekran kartindan yiyecegi icin bilgisayarin ömrünü kısaltır mı?

knozhupgrade

80+ Bronze
Laptoplar, masaustlerine nazaren daha cok ısındıgı icin bir sorun yaşarmışım gibi geliyor ama bilemiyorum, bir de ekran kartindan yiyecegi icin bilgisayarin ömrünü kısaltır mı?
Yayın açabilirsiniz.
Eğer bir parça ısınıyorsa onun ömrü her geçen gün azalır. Ancak fanlardan fazla ses geliyor ise, yayın yapmak rahatsız edici olabilir.

Carl Johnson CJ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
781
İsim
Carl Johnson
İnternetin iyiyse özellikle upload hızın çok rahat yayın yaparsın

Oyun yayını yapacaksan eğer laptoptan hem oyun oynayıp hem yayın açarsan laptopa çok fazla yük bineceği için ısınır ve bu hem oyuna hemde yayına yansır oyunda aldığın fps düşer yayına yansır ses kayması fps atlaması gibi sorunlar yaşayabilirsin yayın kaliteni düşürürsen çok sorun olmaz

Top Bottom