Neler Yeni

Dizüstü bilgisayarımın güç kaynağından ses geliyor ve güç vermiyor

monsxall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Akın Köse
Benim evimdeki eski bir dizüstü bilgisayar sabah açılıyodu sonra masamın yerini değiştirdim ve bidaha kurup çalıltırdığımda güç kaynağından ince bir şekilde dıt dıt dıt sesleri geliyor ve bilgisayara güç vermiyor bunun çözümünü bilen varsa lütfen yardım edebilirmi şimdiden teşekkür ediyorum

Catlin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Uğur Yaşlak
Benim evimdeki eski bir dizüstü bilgisayar sabah açılıyodu sonra masamın yerini değiştirdim ve bidaha kurup çalıltırdığımda güç kaynağından ince bir şekilde dıt dıt dıt sesleri geliyor ve bilgisayara güç vermiyor bunun çözümünü bilen varsa lütfen yardım edebilirmi şimdiden teşekkür ediyorum
Laptop hiç darbe yedi mi?

Catlin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Uğur Yaşlak
Laptop hiç darbe yedi mi?
Yaşından dolayı elbette biraz kırık ama sabah güzel çalışıyodu bi anda bir şey oldu
Hocam arkasını açıp bir bakın belki güç şeyinin kablosu çıkmıştır veya şişmiştir

monsxall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Akın Köse
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam arkasını açıp bir bakın belki güç şeyinin kablosu çıkmıştır veya şişmiştir
Güç kaynağını açtım ve bilgisayara giden taraftaki kablonun bi bantı tarzı birşeyi çıkmış orda 2 kablo birbirine değiyo ama kabloyu biraz daha açınca ilerde zaten o kabloların birleştiğini görebiliyorum ama bilmiyorum

Catlin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Uğur Yaşlak
Güç kaynağını açtım ve bilgisayara giden taraftaki kablonun bi bantı tarzı birşeyi çıkmış orda 2 kablo birbirine değiyo ama kabloyu biraz daha açınca ilerde zaten o kabloların birleştiğini görebiliyorum ama bilmiyorum
arkasının fotoğrafını atma şansınız var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

kapağı açık şekli ile

monsxall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Akın Köse
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
IMG_0197.jpeg

Hocam kablolar böyle doğrumudur bilmiyorum elektrik işinden anlamadığım için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,080,315
Üyeler
171,739
Son üye
KroKovS
Top Bottom