Dizüstü bilgisayarımın güç kaynağından ses geliyor ve güç vermiyor

monsxall

80+
Reaksiyon skoru
11
Benim evimdeki eski bir dizüstü bilgisayar sabah açılıyodu sonra masamın yerini değiştirdim ve bidaha kurup çalıltırdığımda güç kaynağından ince bir şekilde dıt dıt dıt sesleri geliyor ve bilgisayara güç vermiyor bunun çözümünü bilen varsa lütfen yardım edebilirmi şimdiden teşekkür ediyorum

Benim evimdeki eski bir dizüstü bilgisayar sabah açılıyodu sonra masamın yerini değiştirdim ve bidaha kurup çalıltırdığımda güç kaynağından ince bir şekilde dıt dıt dıt sesleri geliyor ve bilgisayara güç vermiyor bunun çözümünü bilen varsa lütfen yardım edebilirmi şimdiden teşekkür ediyorum
Laptop hiç darbe yedi mi?

Laptop hiç darbe yedi mi?
Yaşından dolayı elbette biraz kırık ama sabah güzel çalışıyodu bi anda bir şey oldu

Hocam arkasını açıp bir bakın belki güç şeyinin kablosu çıkmıştır veya şişmiştir
Güç kaynağını açtım ve bilgisayara giden taraftaki kablonun bi bantı tarzı birşeyi çıkmış orda 2 kablo birbirine değiyo ama kabloyu biraz daha açınca ilerde zaten o kabloların birleştiğini görebiliyorum ama bilmiyorum

Güç kaynağını açtım ve bilgisayara giden taraftaki kablonun bi bantı tarzı birşeyi çıkmış orda 2 kablo birbirine değiyo ama kabloyu biraz daha açınca ilerde zaten o kabloların birleştiğini görebiliyorum ama bilmiyorum
arkasının fotoğrafını atma şansınız var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kapağı açık şekli ile

Hocam arkasını açıp bir bakın belki güç şeyinin kablosu çıkmıştır veya şişmiştir
IMG_0197.jpeg

Hocam kablolar böyle doğrumudur bilmiyorum elektrik işinden anlamadığım için

Büyük ihtimalle ondandır yarın gidip baktırıcam teşekkür ederim gine yardımınız için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,657
Üyeler
185,143
Son üye
keremsinss
Geri