Neler Yeni

dlss mi? yoksa fsr mi?

Peonta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Rüzgar
arkadaşlar elimde 2 tane seçenek var ya 3050nin tek fanlı versiyonunu seçiçem yada rx 6600 çift fanlıyı şimdi rx6600 daha iyi 3050 ye göre performans olarak onu biliyorum ama aklıma takılan dlss ve fsr açıkcası hani şöyle söyleyim bi rtx fanlığım yok 2 yansıma görcem diye çıldıran biri değilim öncelikle şunu sorucam fsrde de dlss gibi performans modu var mı yoksa sadece kalite üzerine mi (ikisinin de seçenek ne olursa olsun fps arttırdığını biliyorum) diğeri de genel olarak dlss mi daha iyi yoksa fsr mi dediğim gibi ben performansa bakıyorum görüntüye değil

Onurkoslu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Muharrem onur Kosluoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar donanımları
Dlss görüntü kalitesini fsr 1.0 a göre çok daha az etkiliyor fps konusunda da daha tatmin edici bence amd ekran kartı kullanıcısı olarak söylüyorüm önceki kartım rtx di.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dlss görüntü kalitesini fsr 1.0 a göre çok daha az etkiliyor fps konusunda da daha tatmin edici bence amd ekran kartı kullanıcısı olarak söylüyorüm önceki kartım rtx di.
Fsr ultra kalite Modunda bile çamur gibi yapıyor görüntüyü ben sevmiyorum kullanmadım da

Peonta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Rüzgar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Fsr ultra kalite Modunda bile çamur gibi yapıyor görüntüyü ben sevmiyorum kullanmadım da
benim bildiğim dlss yapay zeka ile gelişen bir teknoloji acaba ilerde ne olucak ama şuan bunu düşünürsem hiç alamayacam bilgisayarı teşekkür ederim başka yorumlar gelirse onlara da bakarım kararı veririm

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,020
İsim
Hasan

fsr 1.0da çamurlaşma oluyordu ama, fsr 2.0 şuan rt ile kapışıyor. Videolarını izleyebilirsin.

Peonta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Rüzgar

dediğim gibi ben aşırı kaliteli olsun gerçek gibi olsun diye takan bir adam değilim birazcık daha incelemeleri izliyip öyle karar veriem sanırım

fsr 1.0da çamurlaşma oluyordu ama, fsr 2.0 şuan rt ile kapışıyor. Videolarını izleyebilirsin.
evet 2.0 daha iyi diye şeylerini duydum performans olarak peki sence hangisi daha iyi olur işlemci i3 10100f bu arada

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,712
İsim
Orkun
FSR 2.0 gayet iyi durumda. FSR 1.0 ı GTX 1050m 4GB ile deneyimlemiştim. Denildiği gibi çamur gibi grafikler yoktu. FSR'ı açtığın oyunda genel grafik kalitesini biraz arttırıp açtığında yüksek FPS alabiliyorsun. Tabi FSR 2.0 1.0'a göre kat kat iyi durumda. RX 6600 3050'ye göre nerden baksan %30-40 arası daha güçlü bir kart. RX 6600'ü seçmek daha mantıklı olabilir.

Robin Buckley

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,516
İsim
Çağrı
Instagram
balcikcagri
Steam
1152560674
Discord
Çağrı#6760
arkadaşlar elimde 2 tane seçenek var ya 3050nin tek fanlı versiyonunu seçiçem yada rx 6600 çift fanlıyı şimdi rx6600 daha iyi 3050 ye göre performans olarak onu biliyorum ama aklıma takılan dlss ve fsr açıkcası hani şöyle söyleyim bi rtx fanlığım yok 2 yansıma görcem diye çıldıran biri değilim öncelikle şunu sorucam fsrde de dlss gibi performans modu var mı yoksa sadece kalite üzerine mi (ikisinin de seçenek ne olursa olsun fps arttırdığını biliyorum) diğeri de genel olarak dlss mi daha iyi yoksa fsr mi dediğim gibi ben performansa bakıyorum görüntüye değil
Dlss daha iyi ama fsr 2.0la 1.0 a göre iyileştirme yapıldı. Kartları kaeşılaştırsak 6600 daha iyi amd seçebilirsiniz

Peonta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Rüzgar
FSR 2.0 gayet iyi durumda. FSR 1.0 ı GTX 1050m 4GB ile deneyimlemiştim. Denildiği gibi çamur gibi grafikler yoktu. FSR'ı açtığın oyunda genel grafik kalitesini biraz arttırıp açtığında yüksek FPS alabiliyorsun. Tabi FSR 2.0 1.0'a göre kat kat iyi durumda. RX 6600 3050'ye göre nerden baksan %30-40 arası daha güçlü bir kart. RX 6600'ü seçmek daha mantıklı olabilir.
usta sen kaç gündür bana yardım ediyosun eyvallah çok yardımcı oldun hep

birde bu amd ekran kartlarında sorunlar vardı videosu da çekilmişti hatta onlara noldu düzeldiler mi endişelenmelimiyim?

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,712
İsim
Orkun
usta sen kaç gündür bana yardım ediyosun eyvallah çok yardımcı oldun hep

birde bu amd ekran kartlarında sorunlar vardı videosu da çekilmişti hatta onlara noldu düzeldiler mi endişelenmelimiyim?
AMD de arada Driver sorunları oluyor. Ancak 3050 ile RX 6600 ü kıyasladığımızda AMD tarafını öneririm. 2060 ya da 3060 ile kıyaslasaydın Nvidia tarafını önerirdim. Driver sorunu olsa bile driver sürümünü düşürmek 5 dakikalık iş. Endişelenecek bir şey olduğunu zannetmiyorum.

Peonta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Rüzgar
AMD de arada Driver sorunları oluyor. Ancak 3050 ile RX 6600 ü kıyasladığımızda AMD tarafını öneririm. 2060 ya da 3060 ile kıyaslasaydın Nvidia tarafını önerirdim. Driver sorunu olsa bile driver sürümünü düşürmek 5 dakikalık iş. Endişelenecek bir şey olduğunu zannetmiyorum.
teşekkür ederim kral adamsın çok yardım ettin bana kendine iyi bak

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Fsr 2.0 ise amd kartların f/p olması açısından fsr öneririm 1.0 ve 2.0 arasında ciddi fark var amd bu konuda çalışma yaparsa dlss'den farkı kalmaz

Top Bottom