yani şimdi ben warzone da quality mi açmalıyım yoksa performance miDLSS Quality açarsanız FPS artacaktır tabii ki ve iyi gözükecektir
DLSS Performance yaaprsanız FPS daha çok yükselecektir ama görüntü biraz daha kötüleşecektir
fps e göreyani şimdi ben warzone da quality mi açmalıyım yoksa performance mi
Dostum bende Warzone oynuyorum , Kalite'de daha iyi gözüküyor. Ama Performans'a alınca güzel FPS arttırıyor. Biraz bulanıklaşıyor. Bende Kalite moduna alacağım.yani şimdi ben warzone da quality mi açmalıyım yoksa performance mi
tamam teşekkürlerDostum bende Warzone oynuyorum , Kalite'de daha iyi gözüküyor. Ama Performans'a alınca güzel FPS arttırıyor. Biraz bulanıklaşıyor. Bende Kalite moduna alacağım.
tamam teşekkürlerPerformans modu daha çamurumsu görüntü oluşturuyor bence, quality modunda kullanın. Ve DLSS her türlü FPS'i arttırmaktadır.
Bende çok garip bir olay var tam olarak nedenini anlayamadım. Rust oynarken baktım, bu oyunda DLSS varmış bari açayım 10 15 FPS fazla alsam kar dedim. Açtım MAX QUALITY'e çünkü Balanced veya Performance'ye alınca görüntü çok kötüleşiyordu. MAX QUALITY'e alınca FPS'im 20 azalıyor. Sheeeesshh.DLSS her türlü FPS arttırır. Quality ise daha kaliteli gösterir ama daha az FPS arttırır. Aradaki farkı gözünle görsen daha iyi olur.
Kârdan zarar mantığında düşünebilirsiniz.DLSS Quality açarsanız FPS artacaktır tabii ki ve iyi gözükecektir
DLSS Performance yaaprsanız FPS daha çok yükselecektir ama görüntü biraz daha kötüleşecektir