Dlss quality fps i düşürür mü

Caelius

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
813
rtx 3060 ekran kartına sahibim dlss quality mi açmalıyım yoksa performance mi

DLSS Quality açarsanız FPS artacaktır tabii ki ve iyi gözükecektir
DLSS Performance yaaprsanız FPS daha çok yükselecektir ama görüntü biraz daha kötüleşecektir

DLSS Performance yaaprsanız FPS daha çok yükselecektir ama görüntü biraz daha kötüleşecektir
yani şimdi ben warzone da quality mi açmalıyım yoksa performance mi

yani şimdi ben warzone da quality mi açmalıyım yoksa performance mi
Dostum bende Warzone oynuyorum , Kalite'de daha iyi gözüküyor. Ama Performans'a alınca güzel FPS arttırıyor. Biraz bulanıklaşıyor. Bende Kalite moduna alacağım.

Performans modu daha çamurumsu görüntü oluşturuyor bence, quality modunda kullanın. Ve DLSS her türlü FPS'i arttırmaktadır.

Dostum bende Warzone oynuyorum , Kalite'de daha iyi gözüküyor. Ama Performans'a alınca güzel FPS arttırıyor. Biraz bulanıklaşıyor. Bende Kalite moduna alacağım.
tamam teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Performans modu daha çamurumsu görüntü oluşturuyor bence, quality modunda kullanın. Ve DLSS her türlü FPS'i arttırmaktadır.
tamam teşekkürler

Warzone için DLSS önermiyorum lakin ihtiyacınız var ise "quality" seçeneğini öneriyorum. "Performance" modu görünütüyü bulanıklaştırdığı için uzakta duran nesneleri seçmeniz zorlaşacaktır.

DLSS her türlü FPS arttırır. Quality ise daha kaliteli gösterir ama daha az FPS arttırır. Aradaki farkı gözünle görsen daha iyi olur.
Bende çok garip bir olay var tam olarak nedenini anlayamadım. Rust oynarken baktım, bu oyunda DLSS varmış bari açayım 10 15 FPS fazla alsam kar dedim. Açtım MAX QUALITY'e çünkü Balanced veya Performance'ye alınca görüntü çok kötüleşiyordu. MAX QUALITY'e alınca FPS'im 20 azalıyor. Sheeeesshh. 🧐

Kârdan zarar mantığında düşünebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,724
Üyeler
186,937
Son üye
enesmsk
Geri