DNS Ayarlarını bozdum

Croscow

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar merhaba. Pubg lite ta aldığım bi hata yüzünden yardım istedim ve birisi bana bi ayar yapmamı söyledi yaptım ve şuan bilgisayarım internete girmiyor. Yaptığım işlemler sırasıyla
ipconfig/flushdns
netsh int ip reset

Ne olduysa bu komutlardan sonra oldu ve birdaha giremedim internete googleda arama yaptığımda veya kısayollardan birine tıkladığımda bekliyor bekliyor sonra bu siteye ulaşılamıyor yazıyor. Daha sonra başka bikaç komut daha söylendi
ipconfig/flushdns
ipconfig/release
ipconfig/renew

Bunlarıda yaptım fakat işe yaramadı
Daha sonra DNSi manuel olarak 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 olarak ayarladım yine girmedi modem resledim pc resledim herşeyi yaptım ama bi türlü internete girmiyor. Lütfen yardımınıza acil ihtiyacım var bilgili insanlar yazarsa çok mutlu olurun

Dostum dns ayarlarını eskisi gibi yap dns girme otomatik yap düzelir

Windows 10 kullanıyorsanız, arama kısmına Ağ Sıfırlama yazıp çalıştırırsınız. Bilgisayarı kapatıp açınca gelmesi lazım.

Dostum dns ayarlarını eskisi gibi yap dns girme otomatik yap düzelir
Hocam otomatiğe de aldım olmuyor
Windows 10 kullanıyorsanız, arama kısmına Ağ Sıfırlama yazıp çalıştırırsınız. Bilgisayarı kapatıp açınca gelmesi lazım.
hocam win 10 kullanıyorum ama crackli ve en son sürümü değil ağ sıfırlama yazıyorum çıkmıyor

Hocam otomatiğe de aldım olmuyor

hocam win 10 kullanıyorum ama crackli ve en son sürümü değil ağ sıfırlama yazıyorum çıkmıyor
Ucuz lisanslardan satın alıp sıfırdan kurulum yapmanız iyi olur. En son sürümü yüklersiniz.

Sağ allta İnternet seçeneği var oraya tıkla ayarlar gir ordan protokol 4 e ordan da otomatik yap

Sağ allta İnternet seçeneği var oraya tıkla ayarlar gir ordan protokol 4 e ordan da otomatik yap
Hocam yapılı zaten hala girmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam şu an mümkün değil ama son çare olarak format atsam düzelir mi bu durum ?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,650
Üyeler
183,452
Son üye
pearlex
Geri