M3 başına ÖTV 2 kuruştan 7 kuruşa çıkmış. Fiyatları ciddi manada etkileyecek bir şey değil yani, %224 denince çok fena bir zam gibi duruyor açıklamak istedim.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan karar, akaryakıtta Özel Tüketim Vergisi’ne (ÖTV) zam getirmişti. Buna göre, benzinin litresinde 2,52 TL olan ÖTV 7,52 TL’ye, motorinde 2,05 TL olan ÖTV ise 7,05 TL’ye yükselmişti. Resmi Gazete'de yeni gün kararnameleri açıklanmaya devam ederken konutlarda kullanılan doğalgaza da zam geldiği öğrenildi.
Alıntıyı görüntüle
Yok kardeşim 15 temmuz daha bitmedi fetömontajmış buFotosondaj olabilir hemen inanmayın
özel tüketim telefonda özel yarın yada bugün elektrik %128 ile ötv falan zam olcakM3 başına ÖTV 2 kuruştan 7 kuruşa çıkmış. Fiyatları ciddi manada etkileyecek bir şey değil yani, %224 denince çok fena bir zam gibi duruyor açıklamak istedim.
Ama benim anlamadığım şey, doğalgazın neresi özel tüketim yav kışın nasıl donmadan yaşayacağız?
Turkolar salaklık yapıyor dostum şuan halk sokağa niye çıkmıyor protesto eden yok neden ?Doğru diyorsun hocam koyan koyuyor türkolar alıştı artık
Fakirler yemesin kardeş ne bu lüks ? Olacak tabi inşallahHalkın %52 si bunu istedi ekmek 20 lira olur yakında
En azından erkek erkekle evlenmedi yine olsa yine reis elhamdülillahFakirler yemesin kardeş ne bu lüks ? Olacak tabi inşallah
sanayide kullanılan gaza bu kadar zam gelirse zaten ayvayı yedikEvde kullandığımıza bu kadar zam getirmezler. Sanayi kullanımı içindir. Her olaya inanmayın. Kimse bile bile kendini yok etmez. İki gün öncede harçlar geri geldi dediler. Olayın özü farklı çıktı.
Yani fabrikalar kapatır ülker kapatırsa bile şaşırmam bu vergilerle ya da süper zam umarım 4 5 sene ayakta dururda Almanya giderim tüm gençler Almanya falan gitsin hayatını kurtarsın 5 TL gofretler 8-9 olur en az kışın hele fena artış k*ç*k kullanın ama yakalanırsanız ben karışmam TDsanayide kullanılan gaza bu kadar zam gelirse zaten ayvayı yedik