Neler Yeni

🔥 DOĞALGAZA %224 ÖTV ZAMMI GELDİ!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Mete C. E.
Bim bam bom çok şükür dostlar….
Ülkece 46 olmamıza az kaldı

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan karar, akaryakıtta Özel Tüketim Vergisi’ne (ÖTV) zam getirmişti. Buna göre, benzinin litresinde 2,52 TL olan ÖTV 7,52 TL’ye, motorinde 2,05 TL olan ÖTV ise 7,05 TL’ye yükselmişti. Resmi Gazete'de yeni gün kararnameleri açıklanmaya devam ederken konutlarda kullanılan doğalgaza da zam geldiği öğrenildi.

Alıntıyı görüntüle
M3 başına ÖTV 2 kuruştan 7 kuruşa çıkmış. Fiyatları ciddi manada etkileyecek bir şey değil yani, %224 denince çok fena bir zam gibi duruyor açıklamak istedim.

Ama benim anlamadığım şey, doğalgazın neresi özel tüketim yav?

Son düzenleme:

Berkarda

80+ Silver
M3 başına ÖTV 2 kuruştan 7 kuruşa çıkmış. Fiyatları ciddi manada etkileyecek bir şey değil yani, %224 denince çok fena bir zam gibi duruyor açıklamak istedim.

Ama benim anlamadığım şey, doğalgazın neresi özel tüketim yav kışın nasıl donmadan yaşayacağız?
özel tüketim telefonda özel yarın yada bugün elektrik %128 ile ötv falan zam olcak
Mesaj otomatik birleştirildi:

nefes alma vergiside gelecek yakında AB doğalgaza bu kadar zam yapmadı (!)

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
Evde kullandığımıza bu kadar zam getirmezler. Sanayi kullanımı içindir. Her olaya inanmayın. Kimse bile bile kendini yok etmez. İki gün öncede harçlar geri geldi dediler. Olayın özü farklı çıktı.
sanayide kullanılan gaza bu kadar zam gelirse zaten ayvayı yedik

Berkarda

80+ Silver
sanayide kullanılan gaza bu kadar zam gelirse zaten ayvayı yedik
Yani fabrikalar kapatır ülker kapatırsa bile şaşırmam bu vergilerle ya da süper zam umarım 4 5 sene ayakta dururda Almanya giderim tüm gençler Almanya falan gitsin hayatını kurtarsın 5 TL gofretler 8-9 olur en az kışın hele fena artış k*ç*k kullanın ama yakalanırsanız ben karışmam TD

BabaVoss7

80+ Silver
Artık ciddi ciddi korkuyorum. Sonumuz kötü olacak... Dünyaya geldiğim dönemi s....

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Donald
yaparsa ERDOĞAN YAPAR:trpeepo::trpeepo:

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom