Neler Yeni

doğru dersimi alıyorum ?

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,577
İsim
Taha yücel
yazılım dersi izliyorum burdan c# bir yazılımcı önermişti bende c#dan başladım yazılım öğrenmeye ama izledim yer doğrumu yazılıma ilk adım için dorğu videoyumu izliyorum

burdan izliyorum şuanda okulda pycharm pyhton derslerine başlamıştık ama tatil girdi sonra hoca kafanız karışmasın diye şuan yapmıyor 8 martta meslek sınavımız var ondan sonra devam edcez pyhton pycharm a

ben ekstra olarak c# dersi izliyorum iyi mi yapıyorum izledim şey başlangıç için iyi mi ?

Yakup.

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Python ile başladıysanız python ile devam edin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben ekstra olarak c# dersi izliyorum iyi mi yapıyorum izledim şey başlangıç için iyi mi ?
Python veya c#'dan birisini seçin. C# yapabilen kişiye python daha basit geliyor.

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,577
İsim
Taha yücel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Python ile başladıysanız python ile devam edin.
pyhtonu daha başlamadık indirdik ama daha hiç bişey yazmadık
bir yazılımcı videosunda yazılıma başlamak için önerim c# ve bişey demişti hatırlamıyorum onlarla başlayın demişti bende şuan ders yokken burdan çalışıyorum başlangıç olarakta anladım şuan

Yakup.

80+ Gold
En İyi Cevap
10
pyhtonu daha başlamadık indirdik ama daha hiç bişey yazmadık
bir yazılımcı videosunda yazılıma başlamak için önerim c# ve bişey demişti hatırlamıyorum onlarla başlayın demişti bende şuan ders yokken burdan çalışıyorum başlangıç olarakta anladım şuan
Bilişim bölümünde misiniz ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,828
Üyeler
162,066
Son üye
bumzyk.
Top Bottom