Cliff Burton
80+
aah geldi yineSütü çilekli
Birbirinden renkli
Seni gören gözlerim
Yerine geldi
-Obez LOL Oyuncusu
aah geldi yineSütü çilekli
Birbirinden renkli
Seni gören gözlerim
Yerine geldi
-Obez LOL Oyuncusu
bıdıbıdı yapma kralSütü çilekli
Birbirinden renkli
Seni gören gözlerim
Yerine geldi
-Obez LOL Oyuncusu
ben çıkarttım ilk gördüğümdeÇok yanlış anlamlar çıkartılabilir...
Cringe bir şarkının sözüAynen
Garip bir ürün olmuş
Mazot nie ictin kiNasıl yani kankm uzun süreli takılmıyor derken ?
Bi bakim taşlı olanlarada.
Ya valla çok hastayım dışarı çıkamıyom yoksa bu kadar ugraşmazdım ordan hallederdim. tamda vaktini buldu hastalık aw
Kargo kutusunu al pc nin arkasına sakla en bakılmayan yerPara benim knkm çalıştım kazandım o yönde sıkıntı yok ama eve kargo gelince biraz utanabilirim açıkçası. Babam eve gelene kadar kargoyu saklarım ama annem ;D
Bilmiyodum valla knk böyle bir şarkının sözü olduğunu. Alma hevesim kaçtı farklı birtanesini alcam. ASKFHASJDFHJASDFCringe bir şarkının sözü
Mazot nie ictin ki
Kargo kutusunu al pc nin arkasına sakla en bakılmayan yer
güzeller ama ben normal anlamı biraz düşünüp buldum.knkm yanlış anlamlar çıkarmaın ayıp oluyo ama.
Ne denmek istendiğini ikimizde biliyoz ama için fessat ASDFASDFASDFIASHDF
Mesaj otomatik birleştirildi:
KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞİR AGAM. SENDE SIKINTI VAR YOKSA 10 NUMARA EŞYA
kolye güzelde yastığı beğenmedim benGÜNCELLEME :
Şunları almaya karar verdim :
Basiit bir metal kolye yerine doğal taş kolyesi daha güzel olabilir ve gayet şık. ( AMETİST TAŞI KOLYE ) (yanında tütsü flnda varmış )
Alıntıyı görüntüle
Yastık yada peluş tarzı bişey mutlaka almak istiyorum o yüzden bunu alacam :
Alıntıyı görüntüle
Geri kalan ufak tefek şeyler. Bence gayet iyi kombin
bu diğerinden daha iyi bende bir bakayım
hocam izlediği bir dizi varmı dizilerin yastıkları güzel olabilir bu arada kolyeyi bende almayı düşündüm
1.si daha iyi benceBu konudan defalarca açtım ama bu doğum günü için agalar. Sevgiliye almalık. Amacım tek bir hediye değilde birkaç farklı alanda kullanabileceği farklı tarzlarde hediyeler almak. Dolu bir kutu hazırlamak yani.
şimdi fotolarını bırakıyorum. İsterseniz çok fazla abartı olmadan eklemeler yapabilirsiniz. Bekliyorum yaratıcı ve maddi olarak ucuz fikirleri
TEŞEKKÜRLER
Açılabilir melek kolyesi. Düz durduğunda kapanıyor. Şunun içine onun adını yazcam yada ikimizin adını yazdıracam. kolyeyi seviyor çünkü...
Alıntıyı görüntüle
-
Bu tarz peluş oyuncak - ayı yada yastık tarzı şeyleri seviyor. Ayrıca çok uyuyor tam onluk bence
Alıntıyı görüntüle
Bi bak knk sana zahmet ama en son attığım bence gayet iyibu diğerinden daha iyi bende bir bakayım
hocam izlediği bir dizi varmı dizilerin yastıkları güzel olabilir bu arada kolyeyi bende almayı düşündüm
Bende öyle düşündüm ama dedikleri gibi demode oldu bencede. Zaten başka bir kız arkadaşı bu tarz bişey almıştı. Farklı kombinler için bu doğal taş daha iyi gib sanki1.si daha iyi bence
hocam izlediği bir dizi varsa daha çok beğenir diye düşündüm ama buda gayet güzel bence tercih size kalmışBi bak knk sana zahmet ama en son attığım bence gayet iyi
Bende öyle düşündüm ama dedikleri gibi demode oldu bencede. Zaten başka bir kız arkadaşı bu tarz bişey almıştı. Farklı kombinler için bu doğal taş daha iyi gib sanki