Sevgilin varsa çıkın gezin bir sahil havası alın.Doğum günümde ne yapabilirim? Önerileriniz neler?
Teşekkürler.Doğum gününüz kutlu olsun hocam!
Arkadaş yok ki.Sevgilin varsa çıkın gezin bir sahil havası alın.
Nerede oturuyorsun?Arkadaş yok ki.
AdanaNerede oturuyorsun?
aaa benim memleketim. neyse ana konuya gelelim. ailenle mi kutlayacaksın?Adana
Öyle şeyler pek benim tarzım değil. Ben genelde doğum günlerimi yalnız geçiririm.Kek al üstüne mum dik üfle
Tekaaa benim memleketim. neyse ana konuya gelelim. ailenle mi kutlayacaksın?
Kendine en sevdiğin tatliyi/yemeyi/kitabı/oyunu alabilirsin.Doğum günümde ne yapabilirim? Önerileriniz neler?
Doğum günün kutlu bu arada Caner. Allah uzun ömürler versin.Öyle şeyler pek benim tarzım değil. Ben genelde doğum günlerimi yalnız geçiririm.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tek
Oyun alamam. En istediğim oyun Baldurs Gate III ve 800. Yakın zamanda ehliyet kursuna yazılacağım. Ondan dolayı para biriktiriyorum.Kendine en sevdiğin tatliyi/yemeyi/kitabı/oyunu alabilirsin.
Maki Restoran Uğur Mumcu lüks biryer galiba. Orada güzel yemekler yiyip üzerinde de tek olduğun için pasta varsa sevdiğinnden güzel bir pasta yersin. Pasta yoksa başka bir kafede oradan çıkınnca yersin. Cafe olarak da Local Cafe& Bistro'ya gidebilirsin.
Teşekkürler. Allah uzun ömür vermesin abi. Hayırlı bir ömür versinKendine en sevdiğin tatliyi/yemeyi/kitabı/oyunu alabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Doğum günün kutlu bu arada Caner. Allah uzun ömürler versin.