Doğum Günümü İlk Kutlayan Donanım Arşivi Foruma Teşekkürler <3

BugiBlack

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
264
31 Aralık benim doğum günüm sevgili arkadaşlar. Az önce, daha bu güne girmeden bir şey denedim. Video kaydını açtım ve bakalım önce kim arayacak ya da yazacak diye tepki vermeye çalıştım lakin henüz kimse arayıp sormadı. Foruma gireyim bari derken bir anda forumun doğum günümü kutladığını gördüm ve istemsizce mutlu oldum. Teşekkürler Donanım Arşivi Forum, iyi ki varsın :)☺️☺️❤️❤️🖤🖤💜💜

Doğum günün kutlu olsun kanka ben buranın kutlayıcısıyım.

Doğum günün kutlu olsun, istediğin gibi bir sene geçirirsin inşallah.

31 Aralık benim doğum günüm sevgili arkadaşlar. Az önce, daha bu güne girmeden bir şey denedim. Video kaydını açtım ve bakalım önce kim arayacak ya da yazacak diye tepki vermeye çalıştım lakin henüz kimse arayıp sormadı. Foruma gireyim bari derken bir anda forumun doğum günümü kutladığını gördüm ve istemsizce mutlu oldum. Teşekkürler Donanım Arşivi Forum, iyi ki varsın :)☺️☺️❤️❤️🖤🖤💜💜
Doğum günün kutlu olsun hocam benim de 12 ocak 😅😂

Hepinize teşekkür ederim beyler, iyi ki varsınız. ❤️❤️

Nice Senelere :))

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,982
Üyeler
184,710
Son üye
1Luger1
Geri