Neler Yeni

Doktor şurup yazdı ben hap içtim

Golf 4 R32

80+ Silver
Ben büyük hapları yutamıyorum doktorum da bunu bildiği için şurup yazdığını düşünüyorum. Eve gelince baktım ki aynı ilacın hap versiyonu var ve boyutu küçük olduğu için hap versiyonunu içtim. Şurup versiyonu toz halindeydi tadı çok kötü olacağından onu içmek istemedim. Bi sorun olmaz herhalde? Şurubun kutusunda 175mg, hapın kutusunda 300mg yazıyordu.

TİTAN.

80+ Platinum
Ben büyük hapları yutamıyorum doktorum da bunu bildiği için şurup yazdığını düşünüyorum. Eve gelince baktım ki aynı ilacın hap versiyonu var ve boyutu küçük olduğu için hap versiyonunu içtim. Şurup versiyonu toz halindeydi tadı çok kötü olacağından onu içmek istemedim. Bi sorun olmaz herhalde? Şurubun kutusunda 175mg, hapın kutusunda 300mg yazıyordu.
ilacın ismi nedir ?
fazla içmişsin

Golf 4 R32

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu ilaçtan sıkıntı olmaz yarın gidip bana yanlış ilacı vermişsiniz diyim aldığınız eczaneye muhtemelen muadilini vermiştirler oda aynı iş görür ama gramajları neden farklı anlayamadım
İlaçlar farklı değil ki. Şurup olan da erdostin hap olan da. Eczaneden şurup olanını aldım zaten ama hiç içmedim aynısının hap olanı evde vardı hapı içtim.

Top Bottom