Neler Yeni

Doktorlar grev yapıyor 7 8 temmuz

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Bazı şeylerin gerçekten cılkı çıktı. Grev'deyiz diye diye kaç aydır adam akılı çalışmıyorlar. Olan yine bize oluyor. Çalışmamanın kolay yolunu bulmuşlar. Gerçekten ayıp. İhtiyacı olan hastaların haklarına giriyorlar.

Edward Norton

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Halis Özer
Bazı şeylerin gerçekten cılkı çıktı. Grev'deyiz diye diye kaç aydır adam akılı çalışmıyorlar. Olan yine bize oluyor. Çalışmamanın kolay yolunu bulmuşlar. Gerçekten ayıp. İhtiyacı olan hastaların haklarına giriyorlar.
gerçekten kıymetli canları klimalı odada oturup sıkıldığı zaman grev yapıyorlar

Carasta

80+ Bronze
Yaşlı insanlar bugün hastane kapılarından geri döndü. Göz ameliyatı olmuş ve dikişleri alınacak bir hastaya Ağustos ayında gel dediler.

Doktorların, hasta insanları mağdur ederek yaptıkları eylemlere lanet olsun.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Öncekiler tartışılır da bu defa görevi başında silahla öldürülen bir doktor var. Meslektaşları bugün greve gitmeyecek de ne zaman gidecek?

Adam elini kolunu sallayarak silahı içeri sokuyor, AVM kapısında olan x-ray hastane kapısında yok çünkü. Sonra çekip doktoru ve sekreterini basitçe öldürebiliyor. Bunu sorgulayan yok. Vay tatil yapıyorlar vay klimanın önünde yatıyorlar. Siz de doktor olun kolaysa, o kadar kebap bir meslekse?

Aciller açık bu arada. Kimse yok dikiş aldıramadım, yok düştüm bakan olmadı demesin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamam haklılar da kaçıncı grev bu? Polisler ve askerler de grev yapsınlar o zaman biz de ölüyoruz diye?
Şehitlerimize saygım sonsuz ama kolluk kuvvetleri ile sağlık çalışanlarını bu şekilde karşılaştırmak doğru değil.

OnurCiftci26

80+ Bronze
Öncekiler tartışılır da bu defa görevi başında silahla öldürülen bir doktor var. Meslektaşları bugün greve gitmeyecek de ne zaman gidecek?

Adam elini kolunu sallayarak silahı içeri sokuyor, AVM kapısında olan x-ray hastane kapısında yok çünkü. Sonra çekip doktoru ve sekreterini basitçe öldürebiliyor. Bunu sorgulayan yok. Vay tatil yapıyorlar vay klimanın önünde yatıyorlar. Siz de doktor olun kolaysa, o kadar kebap bir meslekse?

Aciller açık bu arada. Kimse yok dikiş aldıramadım, yok düştüm bakan olmadı demesin.

Şehitlerimize saygım sonsuz ama kolluk kuvvetleri ile sağlık çalışanlarını bu şekilde karşılaştırmak doğru değil.
Biliyorum doğru değil ancak her ay her ay yeter artık yani. Her olayda böyle grev yapılacaksa bütün meslek dalları yapsın o zaman öyle şey mi olur?

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Biliyorum doğru değil ancak her ay her ay yeter artık yani. Her olayda böyle grev yapılacaksa bütün meslek dalları yapsın o zaman öyle şey mi olur?
Öncekilerden benim de haksız bulduğum grevler oldu ama bu defaki çok ağır.

Diğer meslek dalları olarak örneğin bir öğretmen bir veli tarafından görevi başında "benim çocuğuma iyi eğitim veremedin" diye öldürülürse onlar da grev yapsın tabii ki.

Mert

80+ Silver
Yapılan grevler sonucunda ne değişti? Devam etmeleri gayet normal. Hastalar mağdur olmasın diye uzun süre aksiyon almadan ses çıkardılar, birkaç aydır grevler başladı, hala aynı düzen devam ediyor.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,102
İsim
Zeki Müren

Acillerin açık olması önemli değil gereken yapılmalı güvenlikse güvenlik maaşsa maaş ama insanlar parasını ödediği devlet sigortasından yararlanamıyor mağdur burada halk olamaz en büyük çoğunluk o çünkü yarın bir gün bir kalablık çıksa randevu alamıyoruz sağlık sistemi çalışmıyor diye grev yapsa tüm ülke linci koyar ama

Top Bottom