tümen
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
gerçekten kıymetli canları klimalı odada oturup sıkıldığı zaman grev yapıyorlarBazı şeylerin gerçekten cılkı çıktı. Grev'deyiz diye diye kaç aydır adam akılı çalışmıyorlar. Olan yine bize oluyor. Çalışmamanın kolay yolunu bulmuşlar. Gerçekten ayıp. İhtiyacı olan hastaların haklarına giriyorlar.
Tamam haklılar da kaçıncı grev bu? Polisler ve askerler de grev yapsınlar o zaman biz de ölüyoruz diye?
Öncekiler tartışılır da bu defa görevi başında silahla öldürülen bir doktor var. Meslektaşları bugün greve gitmeyecek de ne zaman gidecek?Bazı şeylerin gerçekten cılkı çıktı. Grev'deyiz diye diye kaç aydır adam akılı çalışmıyorlar. Olan yine bize oluyor. Çalışmamanın kolay yolunu bulmuşlar. Gerçekten ayıp. İhtiyacı olan hastaların haklarına giriyorlar.
Şehitlerimize saygım sonsuz ama kolluk kuvvetleri ile sağlık çalışanlarını bu şekilde karşılaştırmak doğru değil.Tamam haklılar da kaçıncı grev bu? Polisler ve askerler de grev yapsınlar o zaman biz de ölüyoruz diye?
Biliyorum doğru değil ancak her ay her ay yeter artık yani. Her olayda böyle grev yapılacaksa bütün meslek dalları yapsın o zaman öyle şey mi olur?Öncekiler tartışılır da bu defa görevi başında silahla öldürülen bir doktor var. Meslektaşları bugün greve gitmeyecek de ne zaman gidecek?
Adam elini kolunu sallayarak silahı içeri sokuyor, AVM kapısında olan x-ray hastane kapısında yok çünkü. Sonra çekip doktoru ve sekreterini basitçe öldürebiliyor. Bunu sorgulayan yok. Vay tatil yapıyorlar vay klimanın önünde yatıyorlar. Siz de doktor olun kolaysa, o kadar kebap bir meslekse?
Aciller açık bu arada. Kimse yok dikiş aldıramadım, yok düştüm bakan olmadı demesin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şehitlerimize saygım sonsuz ama kolluk kuvvetleri ile sağlık çalışanlarını bu şekilde karşılaştırmak doğru değil.
Öncekilerden benim de haksız bulduğum grevler oldu ama bu defaki çok ağır.Biliyorum doğru değil ancak her ay her ay yeter artık yani. Her olayda böyle grev yapılacaksa bütün meslek dalları yapsın o zaman öyle şey mi olur?
Yapılan grevler sonucunda ne değişti? Devam etmeleri gayet normal. Hastalar mağdur olmasın diye uzun süre aksiyon almadan ses çıkardılar, birkaç aydır grevler başladı, hala aynı düzen devam ediyor.Biliyorum doğru değil ancak her ay her ay yeter artık yani. Her olayda böyle grev yapılacaksa bütün meslek dalları yapsın o zaman öyle şey mi olur?
Acillerin açık olması önemli değil gereken yapılmalı güvenlikse güvenlik maaşsa maaş ama insanlar parasını ödediği devlet sigortasından yararlanamıyor mağdur burada halk olamaz en büyük çoğunluk o çünkü yarın bir gün bir kalablık çıksa randevu alamıyoruz sağlık sistemi çalışmıyor diye grev yapsa tüm ülke linci koyar amaÖncekiler tartışılır da bu defa görevi başında silahla öldürülen bir doktor var. Meslektaşları bugün greve gitmeyecek de ne zaman gidecek?
Adam elini kolunu sallayarak silahı içeri sokuyor, AVM kapısında olan x-ray hastane kapısında yok çünkü. Sonra çekip doktoru ve sekreterini basitçe öldürebiliyor. Bunu sorgulayan yok. Vay tatil yapıyorlar vay klimanın önünde yatıyorlar. Siz de doktor olun kolaysa, o kadar kebap bir meslekse?
Aciller açık bu arada. Kimse yok dikiş aldıramadım, yok düştüm bakan olmadı demesin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şehitlerimize saygım sonsuz ama kolluk kuvvetleri ile sağlık çalışanlarını bu şekilde karşılaştırmak doğru değil.