Neler Yeni

Doktorlar grev yapıyor 7 8 temmuz

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
Travma ve kadın doğum bölümlerindekiler gibi kritik ameliyathaneler personelleriyle beraber faal. Kıl dönmesi ve estetik tarzı elektif ameliyatların yapıldığı yerler boş.

Tabii evden ameliyat olacağım diye çıkıp dönmek hoş değil, bir SMS bile olsa bilgilendirme yapılmalıydı.
dostum anestezist yok bunu anlayabiliyor musun eğer biri vurulursa yada bunun gibi şeyler adamın hissetmemesini sağlayacak anesteziyi yapan doktor yok

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
dostum anestezist yok bunu anlayabiliyor musun eğer biri vurulursa yada bunun gibi şeyler adamın hissetmemesini sağlayacak anesteziyi yapan doktor yok
Var dostum. Senin ameliyat olacağın bölümde olmaması hastanenin tamamında olmaması anlamına gelmiyor. Hastane büyüklüğüne göre acil durumlar için icapçı en az bir adet anestezist bulundurulur. Grevlerde asgari personelle kritik bölgeler hizmet vermeye devam eder. Personel sözcüğü anestezisti de kapsıyor. Seninki elektif olduğu için yok diyip geçmişlerdir üstelememem için.

Yaşadığın durum hoş değil tabii onu 2. kere söylüyorum. İnsanların her fırsatta sağlık çalışanlarına olan kinini kusmalarına anlam veremiyorum sadece. O silah hangi meslekten olursak olalım yarın bize de doğrultulacak. Siyasilerin yıllardır bu alanda bir adım bile ilerlememesine tepki göstereceklerine neden grev yapıyorlar diye yine doktorlara saldırıyorlar. Suriyeli doktorlara kalıp derdimizi anlatamayacağımız gün anlarız artık.

Top Bottom