Neler Yeni

Dolandırıcı olma ihtimali?

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Geçen gün N11'de /Bizdeyokyok adlı satıcıdan XRades 40x40 mousepad satın aldım. Ürün ödemesi başarılı olarak yapıldıktan bir kaç saat ya da bir gün sonra kartımdan para çekilme işlemi yapıldı fakat içinde para olmadığı için başarısız oldu fakat benim bilgim dışında gerçekleşti. En geç ayın 12'sinde kargoya verilecek yazan ürün hala verilmedi. Sizce ne yapmalıyım?

1605216160915.png

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,832
İsim
Eray Yılmaz
kartımdan para çekilme işlemi yapıldı fakat içinde para olmadığı için başarısız oldu
para çekilmedi adam sana bedava mı verecek :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

o değilde bu nasıl iş la ben anlamadım

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Geçen gün N11'de /Bizdeyokyok adlı satıcıdan XRades 40x40 mousepad satın aldım. Ürün ödemesi başarılı olarak yapıldıktan bir kaç saat ya da bir gün sonra kartımdan para çekilme işlemi yapıldı fakat içinde para olmadığı için başarısız oldu fakat benim bilgim dışında gerçekleşti. En geç ayın 12'sinde kargoya verilecek yazan ürün hala verilmedi. Sizce ne yapmalıyım?

Alıntıyı görüntüle
Kartınızda para yoksa para çekim işlemi gerçekleşmeyeceği için ürününüz de size gelmez.

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
para çekilmedi adam sana bedava mı verecek :D

o değilde bu nasıl iş la ben anlamadım
Ürünün ödemesi alındı, sonradan başka bir çekim daha yapıldı fakat kim tarafından olduğu bilinmiyor.

Ürün ödemesi başarılı olarak yapıldıktan

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
Ürünün ödemesi alındı, sonradan başka bir çekim daha yapıldı fakat kim tarafından olduğu bilinmiyor.
Bilinmiyor nasıl bir cümle bankayı aradığında bilinmiyor mu diyor.N11 müşteri desteğine sorarsın yarın.
Geceleri çalışıyor mu bilmiyorum.

Deadlifter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
850
İsim
Cenk
Bankanı arıyorsun müşteri hizmetlerinden öğreniyorsun. Gerekiyorsa kartını iptal ettirip, yenisini istiyorsun. Bu kadar.

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,832
İsim
Eray Yılmaz
öyle desene 2 saattir parayı çekmeden nasıl onaylandı diye düşünüp düşünüp duruyorum

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilinmiyor nasıl bir cümle bankayı aradığında bilinmiyor mu diyor.N11 müşteri desteğine sorarsın yarın.
Geceleri çalışıyor mu bilmiyorum.
N11'le alakası yok İninal karttan para çekimi yapıldı, bana mesaj geldi çekim başarısız oldu diye. En son bu satıcıdan alışveriş yaptığım ve ürünü kargolamadıkları için mantıken şüphelenmem gereken tek yer burası.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

Alıntıyı görüntüle
Önce banka yı ara ve kart ile alakalı durumu konuş gerekirse iptal ettir güvenliğini sağla

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
N11'le alakası yok İninal karttan para çekimi yapıldı, bana mesaj geldi çekim başarısız oldu diye. En son bu satıcıdan alışveriş yaptığım ve ürünü kargolamadıkları için mantıken şüphelenmem gereken tek yer burası.
Aldığın yer n11 değil mi n11 ile alakası yok derken ? Yanlış anlaşılma varsa bile en kötü n11 paranı geri yollar satıcının yollayacak hali yok.
2. olarak dediğime bakarsan bankayı arayıp 2. çekimi kim yapmaya çalışmış diye sorabilirsin.

• Beğen
Reaksiyonlar: Asag
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,763
Üyeler
163,551
Son üye
tykrst99
Top Bottom